Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuza20

jaka dieta poprawi smak cipki?

Polecane posty

witajcie, moja cipka jest zdrowa i zadbana, jednak z powodu naturalnego kwaśnego pH ma lekko kwaskowaty smak.... chciałabym aby był bardziej słodkawy. Słyszałam ,że odpowiednia dieta , może coś na to poradzić:) proszę o odpowiedź, jeśli wiecie jakie to produkty. dziękuję i pozdrawiam:)

Gość Oxygenia :D
Nie jedz miesa nie pij mleka i jogurtow, jedz owoce, pij sok z ananasow

Gość rgthygbfrswhtdngb
duzo sokow z ananasow on tez dziala na sperme

Najepsze są cipki, te z oryginalnym smakiem. jak chcesz zaszokować, to spróbuj włożyć do cipki np.landrynkę :-)

Gość a nie możesz serwować
jedzenia na talerzu?

Gość gość
Jedz ogórki

Gość gość
ananas i grejfrut tak, czosnek, koszonki, wedzonki nie :)

Gość kolorowa na pomaranczowo
Mnie podnieca zapach i smak mojej wlasnej tzipki :classic_cool: Uwielbiam zlizywac swoj sluz z ust partnera ;)

S _M to Ty? ❤️:D

hahahah ciekawy problem :) oz mianie smaku spermy na skutek określonej diety słyszałem, choć nie sprawdzałem, ale żeby dieta miała mieć wpływ na "smak c*pki" nie słyszałem :) Jeżeli autorce tak bardzo zależy na zmianie smaku ...to cóż, może jakaś zabawa w trakcie gry wstępnej lizakiem chupa-chups :) czy coś w tym guście ... w końcu dla panów są prezerwatywy smakowe :) dlaczego paniom odmawiać zabawy ....

Matuzalem a ja nie do konca jestem przekonana co do zmiany smaku spermy ;) W pewnym okresie zycis bylam jednoczesnie z dwoma facetami :classic_cool: Jeden byl okazem zdrowia, typem sportowca, nie palil, nie pil, zdrowo sie odzywial ;) Drugi byl zupelnym przeciwienstwem ;) Zgadnij na wystrzal spermy ktorego czekalam z niecierpliwoscia? Potrafilam zlizywac kazda krople spermy i delektowac sie jej smakiem? I naprawde wiazalo sie to z jej smakiem ;)

powiedzcie, że to nieprawda. uwielbiam czosnek i ogórki małosolne 😭 tylko dziś zeziarłam już że 3 sztuki 😭

Ja tez uwielbiam ogorki i czosnek...a podobno moja c*pka smakuje jak lody waniliowe w upalne lato :D Ja smaku probowalam i smakuje jak tzipka :classic_cool:

S_M no nie wiem... to ogórki wielozadaniowe :classic_cool: przyjemność której mi dostarczają niejedno ma oblicze :D :D :D

kolorowa, sprzeczać się nie będę napisałem jedynie że o tym słyszałem, i jak zaznaczyłem nie sprawdzałem :) ...co do smaku tzipy jestem za tym żeby tzipą smakowała :) ...w końcu tak to natura urządziła a wszyscy widzimy co się dzieje kiedy się próbuje coś przy niej majstrować (przy naturze oczywiście, majstrowanie przy tzipie jak najbardziej wskazane). Natura ma tu jeszcze o tyle znaczenie że smak i zapach zmieniają się w miarę podniecenia co też o czymś świadczy :) i dotyczy, ma się rozumieć, obu stron :)

(nie)normalna ... wielozadaniowość ogórków wszystkim znana, a jak myślę S_Mowi, taki już wykorzystany ogóras podchodziłby jeszcze lepiej, w końcu zdeklarował ze w smaku tzipy najbardziej odpowiada mu smak tzipy :)

Nie ma takiego sposobu ą wszystkie te sposoby to internetowe legendy.

Smak spermy można zmienić, c*pki nie. To zupełnie dwir różne substancje i inne miejsce powstawania.