Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

singri

Dopalacze.

Polecane posty

Interesuje mnie ten temat bardzo. Czy ktoś z Was to brał? W jakich ilościach i jakie efekty były? Bo moim zdaniem to powinno być dawkowane jak lekarstwa - dostosować porcję do masy ciała. Gdyby mi kiedykolwiek odbiło i coś takiego bym kupiła, to na początek wzięłabym 1/4 porcji... Na próbę. A ci, co po dopalaczach wylądowali w szpitalu, znacie kogoś takiego? Ile wziął - porcję, dwie? Ile ważą? Bo na chłopski rozum to mi się wydaje, że chłop 130 kilo może połknąć więcej niż takie chucherko 70 kg z butami... Chodzi o fakty, bo to co widzę w telewizji to jest regularna nagonka. Poza tym nie zgadzam się ze stanowiskiem premiera. Kompletny zakaz handlu dopalaczami nie zda egzaminu, tak jak nie zdała prohibicja w Stanach. A rynek narkotykowy też ledwo stoi, prawda? Gdyby zamiast zakazać, spróbować tych wariatów uświadomić - nie łykaj całego opakowania, to nie tak należy używać, i nie regularnie, raz na jakiś czas... Myślę, że to dałoby lepsze efekty. A Wy?

dopalacz to nic innego jak narkotyk. a każdy narkotyk nawet w najmniejszej ilości może uzależnić a uzależnienie wyniszcza organizm.