Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OstraSiostra

???Zapytanie

Polecane posty

ja mialam po prostu perelki wiszące w kolorze sukeinki czyli takie beżowe.. na szyi nic nie mialam bo zreszta wiadac ze nie potrzebne :D:D Nie wiem mozesz mieć delikatny łąńcuszek, albo rzeczywiscie nic i tylko kolczyki jakies ładne :) a piersi w niej widac?? jak widać to chyba łancuszek to zepsuje :D No tak Ty masz Warszawe ja się musze zawsze się odnalesc u mnie na zadupiu :D czyli podstawowe sklepy - ccc deichman quazi venezia humanic bata i dziękuje tyle :D

Eee to też nie jest źle..Co z tego ,że mam większy wybór jak mi ostatnio absolutnie nic się nie podoba ..Serio , w weekend łaziłam cały dzień i kupiłam majtki i gorset, to wszystko :O

przymierzalam go :D taki z przodu sznurowany z lekko blyszczacego materialu i haftki ( nie moglam ich zapiac:D ) jeszcze byl taki fioletowy fajny.. Ale jednak chcialam coś bardziej wyzywająćego :D:D

Dokładnie ten, ma jeszcze szerokie ramiączka odpinane. Jak mierzyłam haftki wzięłam na brzuch i zapięłam, potem "odwróciłam" :D

Gość kto pomorze a kto mazowsze
dajcie spokój z tymi butami nude na weselach teraz 70 % lasek ma takie buty (byłam na trzech w niedługich odstępach) faktycznie oryginalne :O do koralowej sukienki może warto założyć delikatne srebrzyste sandałki na szpilce albo pokusić sie o fajny kontrast, tylko doaradzić coś trudno bo tu już jest kwestia gry odcieni

Gdzie pisałam,że ma być oryginalnie? :O Ma być ładnie , i dopasowanie . Sandałki na listopad? Super pomysł :O może jeszcze rajstopy mam pod te sandałki założyć ?

ojej, przepraszam że się odezwałam :p :D

http://www.zeberka.pl/art.php?id=3705 znalzałam Ci fajny kntrast z niebieskim i nadal uważam że srebro jest najlepsze nude bedzie tu nudne :) porawne ale nudne dobrej zabawy

przynjamniej bedzie wygladałą z klasa i elegancja:D a nie jak wariatka koralowa sukeinka i niebieskie buty.. + blond wlosy.. moze zielona torebka do tego?? Ja uwazam tak a nie inaczej, rozumiem że srebrne mogą być.. ale ja bym bardziej nalozyla na jakis karnawal, sylwestra itd, a tak przynjamniej bedzie stonowany, ale to jest kwestia gustu to zalezy jak Ostrej się podoba:)) bylam w lipcu na weselu i nie zauwazyłam ani jednej dziewcyzny w butach nude.. a bylo 280 osob :D

Gość do koralowej kiecki
beda pasowac pomaranczowe, czerwone