Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybak z bagien

Kobiety,daczego jeśtescie aż tak głupie?FILMIK

Polecane posty

Wczorajszy temat mi usunęli bo był niewygodny dla kobiet.Baby nie lubią prawdy i ruch feministyczny niszczy wszystko,co ma wspólnego z prawdziwym obliczem kobiet.

Gość autorze ja się uśmiałam
ale pomyśl ,że są czasem wyjątki wśród kobiet ;) tą większą resztę to ruszało nie rozumiały ,że jednak błyskawica jest przed uderzeniem pioruna bo światło ma większą prędkość a pan przeprowadzający "wywiad" po prostu pokrętnie sformułował pytanie zapewne celowo

Gość autorze ja się uśmiałam
nie mierz wszystkich kobiet jedną miarką te 5% i te 95% , bo obrażasz te 5%;) przykre ,że trafiłeś na takie pustaki ;) musisz się sporo naszukać

Gość należąca do tych 5 procent
trafił swój na swego ;) nie generalizuj autorze :D te wyjątkowe 5% nawet nie interesuje ,że ty w ogóle chodzisz po swiecie;) tym tępym laskom nie współczuję bo nie są świadome swojego imbecylizmu i tego jacy bezmózgowcy(tylko i wyłącznie) na nie lecą

Gość ale to było dobre
niech ginie

Nawet ten menel jest mądrzejszy od kobiet.Nie rozumiem facetów,przecież kobieta nadaje się tylko do seksu,wiec po co faceci chcą się z nimi spotykać na dłużej niż noc?A jeszcze bardziej nie rozumiem tego dlaczego podpisują kapitulację(ślub).Mam nadzieje że te filmiki otworzą im oczy i zrozumieją że kobieta jest tylko i wyłącznie do seksu,no czasem może podłogę umyć i inne proste prace porządkowe,które nie wymagają myślenia.

Gość bnmnertyuio
bo maja lekarzy to im wystarcza hahha

wrrrrrr :( Obejrzalam.... Na bezdechu. Jasna cholera :( Po czymś takim, nie dziwię się. Nawet Rybakowi :P Aż kusi, żeby generalizować :/

Gość ale to było dobre
ale jest jeszcze mały ułamek wyjątków, te kobiety wyjątki powinny być z siebie dumne i wstydzic się za resztę

Gość najamka1
Ty mi tu kurwa nie pierdol jakichś ogólników z dupy wyssanych bo tak się składa że wielu facetów to są cipy na drodze i człowiek się nieraz zastanawia jakim cudem to cos w ogole ma prawo jazdy

Kobieta to kobieta i nie ma wyjątków.Tak samo jak kura nie będzie nigdy wyjątkowa i nie będzie mieć rozumu na poziomie faceta to tak samo kobieta nie będzie mieć rozumu na poziomie faceta

Gość gruszkapietruszkasok
I znowu idioto wpadłeś bo to są aktorzy ikręcą to dla takich idiotów typu ty Rybaku żałosny hahaha Rybak ale z ciebie jest idiota :D Chyba już całe forum ma z ciebie polew :D

Aktorzy ze śląska hahaha :P

Gość najamka1
"Kobieta to kobieta i nie ma wyjątków.Tak samo jak kura nie będzie nigdy wyjątkowa i nie będzie mieć rozumu na poziomie faceta to tak samo kobieta nie będzie mieć rozumu na poziomie faceta" Haha a nawet jeśli to co w związku z powyższym? Popłaczesz się?

Przecież to jest jakiś degenerat :P Szkoda z nim gadać bo go laska rzuciła i płacze na forum dla kobiet :D

Gość prawdziwy demon
ale przecież ten gośc co pyta te laski sie z nich nabija co za pustaki

Gość niestety taka jest większość
kobiet 99,99% reszta to znikome wyjątki

Gość czego się czepiacie
kobieta służy do rozrodu, a nie do udoskonalania świata. Musi być zdrowa, regularnie miesiączkować i mieć szerokie biodra. I mieć na tyle rozwinięty uklad nerwowy, by trafiała łyżką do gęby.

Gość najamka1
no tak bo po tej pani niczego więcej się nie możemy spodziewać :D

Niestety kobiety zazwyczaj mało rozumne są,ale tak jak pisałem,w sumie to nie ich wina.Faceci do małego dziecka się czymś interesują,rozbierają zabawki czy też zawsze coś budują i ciągle coś nowego wymyślają,a kobiety bawią się tylko lalkami i się stroją,później lalki stroją i tylko to im zaweiera czas,żadnych zmian u nich nie ma,kiedy są nastolatkami to tez nie mają żadnych zainteresowań oprócz ciuchów i kosmetyków,czyli po prostu nie ćwiczą swojej inteligencji,nie pobudzają mózgu do myślenia po prostu mają inteligencję na poziomie 5 latka.Jak się nie ma żadnych zainteresowań tak jak kobiety to normalne że nasza inteligencja po prostu umiera.