Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybak z bagien

Daczego w Polsce nie ma takich kobiet?Filmik

Polecane posty

Dostatecznie dużo żeby zrozumieć baby i trzymać się od nich z daleka,nie chcę przegrać życia tak większość facetów je przegrywa z kobietami.

Gość najamka1
"nie chcę przegrać życia tak większość facetów je przegrywa z kobietami." dlatego przegrywasz je bez kobiet zrzędząc na kafeterii na jedno kopyto

ha ha przegrać życia? nie żartuj, chyba każdy tutaj marzy o tym żeby założyć normalną rodzinę, oczywiście w odpowienim wieku... nie wierzę, że Twoim marzeniem jest bycie starym kawalerem... teraz tak mówisz, ale w koncu sam dojrzejesz i zycze Ci oby nie było za późno

Ja ie marzę o rodzinę i dzieciach,najgorsze co w życiu może być czyli baba i dzieci.Dla faceta jedynie może szczęście osiągnąć będąc kawalerem bo inaczej przegra swoje życie i zawsze już będzie nie szczęśliwy,niestety takie są fakty.

Gość strzelać? podstawy życia?
te prowokacje schodzą na psy :D

A jakieś inne argumenty?jakieś sensowne może?Bo te wasze obelgi w moją stronę robią się nudne,może teraz dla odmiany jakieś konkretne argumenty na moje tezy?

Gość masz masz masz
ten post "Ja ie marzę o rodzinę i dzieciach,najgorsze co w życiu może być czyli baba i dzieci.Dla faceta jedynie może szczęście osiągnąć będąc kawalerem bo inaczej przegra swoje życie i zawsze już będzie nie szczęśliwy,niestety takie są fakty." świadczy o twoich poważnych problemach emocjonalnych. Ostatecznie masz 15-23 lata :D

rybak po jakiego grzyba zakładasz ciągle jedne i te same tematy ? widać ,że jakaś blachara dała Ci kosza

Żadna mi kosza nie dała,mówiłem już że kobiety do piet mi nie dorastają i za inteligentny jestem żeby kobieta mogła mi zrobić jakąkolwiek krzywdę

Gość ok napisze co nie co...
masakra jakaś

Gość dfsgdsgg
Pewnie nie uwierzysz, ale ja jestem Polką, jestem fotomodelką, jestem bardzo naturalna i śliczna, a do tego strzelam z różnych broni od wielu lat :P. Poza tym jestem w sekcji pływackiej (nie mam barów jak Jędrzejczak :D), gram w reprezentacji uniwersyteckiej w siatkówkę, a w piwnicy mam stół bilardowy i wygrywam z każdym, kto przyjdzie :D. No i mam jeszcze stypendium naukowe + za wyniki w sporcie, więc jestem dość bogata jak na studentkę dzienną. O!

uuuu Panie Poważny... moze źle Pan szuka i przez to odbija się to na nas wszystkich... nie chcesz mieć rodziny? do kogo sie odezwiesz jak juz będziesz stary? Kogo bedziesz uczyl strzelać choćby z wiatrówki jak nie własnego syna? Rodzina jest po to, żeby sobie pomagac a nie utrudniać życie.. - piszę jak jakas stara doświadczona życiowo matka 4 dzieci heh ale w rzeczywistości tak nie jest... co prawda jestem ciagle sama bo szukam ideału ale nie wyobrazam sobie samotnosci w przyszlosci, nie takie jest moje marzenie... ale każdy ma swoje życie i swój wybór..

Gość ale to było dobre
nie jesteś hardcorem rybak tylko nudziarzem i masz coś z psychiką

Gość zomek
dfsgdsgg: Opowiedz swoje teksty swojej babci. Watpie czy ktos z dyskutantow tutaj mial w reku kalasznikowa. Ja mialem. Moje uwagi: 1. Toto na filmie daje odrzut, nie ma nakretki na ślepaki wies strzaly sa prawdziwe. 2. Lala strzela Panu Bogu w okno, bez celowania, jej oczy sa pol metra wyzej niz muszka/szczerbinka i wali w niebo sadzac po odchyleniu lufy w gore. Przy odrobinie pecha moze zastrzelic chlopa z sasiedniej wsi.

Gość sdcsdsfsfsdfdsssdsfdsfdfsfdsfd
sory ale ta baba jest brzydka jak noc :-O mam identyczny profil jak ona i nawet jestem do niej podobna i wg wlasnej opinii jestem szkarada :-O doznaje szoku jak slysze ze sie komus podobam i rownie duzego doznalam ze ktos na taka dziewczyne pisze ze jest "seksowna czy piekna" :-O