Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC +

Brat pisał, że na wschodzie Polski już odśnieżają...

Polecane posty

9 minut temu, Scoop napisał:

Mnie sie przedwczoraj snilo, ze ojciec mojego ex wspollokatora mi przyniosl moje skradzione plyty w wielkiej torbie, chyba z 200 plyt

Fajny sen. Ale nie jest zle, bo mam teraz zajeebiste sluchawki bezprzewodowe shokz openrun pro 2 i znalazlem niezle strony do sciagania muzyki, mam 300gb muzyki na karcie sd, z czego 100gb jeszcze nigdy nie sluchalem xD

Chociaz tesknie za tym, jak sobie puszczalem elektro z mojej wiezy technics i wielkich glosnikow JVC, to bylo cos.

Moze kiedys zostane znanym perkusista, bede mial hajs i sam mieszkal znowu, to sobie kupie nowe glosniki i znowu bede sluchal muzyki 24/7 glosno xDD 

Ps2 mi się trafiła z modczipem ripper 2 gold i sobie kupie płyty minimalist biało czarne i będę nagrywać ps1 i ps2 tylko chyba najpierw laser wymienię na całkiem nowy bo na ali 40 zeta i to jest bardziej chęci niż koszty 

19 minut temu, Gay FM napisał:

To prawda Leżak jest nr 1 w spierrdoleniu 

Jak bym miał kupić dobry samochód to wolę se mieszkanie wymienić na 2x większe i mieć dedykowane pomieszczenia typu trejding room allegro gameroom niż szpanowac jakoms corvetom

21 minut temu, Gay FM napisał:

To prawda Leżak jest nr 1 w spierrdoleniu 

Jak bym miał kupić dobry samochód to wolę se mieszkanie wymienić na 2x większe i mieć dedykowane pomieszczenia typu trejding room allegro gameroom niż szpanowac jakoms corwetom. Ludzie mnie nie obchodzą co se myslom. 

Plyty sa fajne, ale ja teraz jestem bezdomny to slucham muzy z samsunga S8 i dolby atmos + sluchawki shokz openrun pro 2 i daja rade ;P

Z neta sobie sciagam 16 bitowe albo 24 bitowe pliki flac, i dzwiek jest prawie jak z wiezy technics i plyt ;P

Fajnie ze je znalazlem. Jak na warunki lesne i namiotowe to super zestaw xD 

1 minutę temu, Scoop napisał:

Plyty sa fajne, ale ja teraz jestem bezdomny to slucham muzy z samsunga S8 i dolby atmos + sluchawki shokz openrun pro 2 i daja rade 😜

Z neta sobie sciagam 16 bitowe albo 24 bitowe pliki flac, i dzwiek jest prawie jak z wiezy technics i plyt 😜

Fajnie ze je znalazlem. Jak na warunki lesne i namiotowe to super zestaw xD 

Wypuszczajom teraz niesamowite białe do nadruku u góry a czarne na spodzie jak ps1 nawet nie drogo wychodzi bo 25szt 45zl na allegro a może i taniej gdzieś się trafi 

28 minut temu, RC + napisał:

Lepiej wykupić bilet miesięczny MPK... skoro mieszkasz w Warszawie, czy jakimś innym większym mieście, to masz przystanki wszędzie, to raz, a dwa, autobusy co kilka minut, także szkoda kasy złotówom dawać.

Zasadniczo nikt normalny, o ile nie jest bardzo bogatym człowiekiem, nie jeżdzi po Warszawie taksówkami non stop. Miesięczny kosztuje chyba stówę a zbiorkom jest bardzo funcjonalny.

Ja juz w gry nie gram, przerzucilem sie na perkusje. 

W namiocie mam tylko ksiazke, odtwarzacz do muzyki i paleczki do perkusji z padami, to sobie tam trenuje 😜

Teraz jak chodze do jazz klubu to sobie gram co chce xD

Gosciu ktory tam gra na pianinie, to mnie az przytulal, bo tak mu sie moja gra podoba, mowi, ze jestem awesome xD

Fajnie ze tam w jazz klubie mnie szanuja, a ja swoja milosc do muzyki moge co srode pokazac przed tlumem ludzi 😉

Tutaj na srafe moze z 5 osob siedzi albo 10 max, tam w jazz klubie jak gram na perkusji to z 50-100 osob slucha mojej gry

No ja milo wspominam wakacje rok temu, jak mojego wspollokatora zawineli do psychiatryka, a ja mialem 2 miesiace wolna chate.

Sluchalem sobie muzyki z wiezy 24/7 i mi bylo tak dobrze. Dzien i noc leciala muzyka

A z rana sobie lecialem na recykling kupic nowe plyty XDD i dalej sluchalem

Fajnie bylo. A jak z kims mieszkam, to wiecznie ktos ma pretensje, ze gram na perkusji i halas albo ze slucham muzyki, kuurwy nie ludzie. 

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Zasadniczo nikt normalny, o ile nie jest bardzo bogatym człowiekiem, nie jeżdzi po Warszawie taksówkami non stop. Miesięczny kosztuje chyba stówę a zbiorkom jest bardzo funcjonalny.

Ja od 12 lat postanowiłem bujac się taxi diluj z tym

To masz szczescie lezak, ze masz plyty, bo ja mialem tyle plyt z muzyka, kolorowe opakowania i wszystko potracilem ;// bo bezdomnosc

Teraz mam w chuuj muzyki na karcie sd i sluchawki bezprzewodowe 

Przed chwilą, Scoop napisał:

No ja milo wspominam wakacje rok temu, jak mojego wspollokatora zawineli do psychiatryka, a ja mialem 2 miesiace wolna chate.

Sluchalem sobie muzyki z wiezy 24/7 i mi bylo tak dobrze. Dzien i noc leciala muzyka

A z rana sobie lecialem na recykling kupic nowe plyty XDD i dalej sluchalem

Fajnie bylo. A jak z kims mieszkam, to wiecznie ktos ma pretensje, ze gram na perkusji i halas albo ze slucham muzyki, kuurwy nie ludzie. 

A potem zawinęli ciebie i współlokator miał raj. I tak to się kręci na zmianę.

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Jeżdżą dziennikarze i politycy do studiów TV na wywiady, ale nawet stacje TV, radiowe, większe internetowe kanały się wycwaniły i mają swoich kierowców, którzy przywożą i odwożą zaproszonych gości, więc zaiste, wożenie się taryfami nawet dla bogatszej części Warszawy nie jest szczególnie opłacalne. 😉 

4 minuty temu, Szansa na miliony tak napisał:

Przynajmniej dla mnie mojego stylu mieszkania czarno bieli bardzo pasujom znalazłem też kuferek filcowaty z brązowe rączki muszę kupić 

Na co Ci ten kuferek? 😄

Przed chwilą, Szansa na miliony tak napisał:

Ja od 12 lat postanowiłem bujac się taxi diluj z tym

Mhm, już wierzę, że typ co oszczędza kilkadziesiąt groszy na niespuszczaniu kupy wywala 3-4 dychy żeby podjechać do sądu taksą, gdy za 3.20 może w 15 minut dojechać tramwajem :),

• Like 1

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Na co Ci ten kuferek? 😄

Zamierzam dużo gier nagrać głownie ps1 na ładne płyty biało czarne je w koperty białe i nalepka z opisem z drukarki termicznej 

Takie hobby zamiast kupować gry po 40-369 yo se będę robił sam po 1,80zł 

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Mhm, już wierzę, że typ co oszczędza kilkadziesiąt groszy na niespuszczaniu kupy wywala 3-4 dychy żeby podjechać do sądu taksą, gdy za 3.20 może w 15 minut dojechać tramwajem :),

Dokładnie tak się bujam taxi 

Logika jako, ja stosuje i tak taniej niż samochód własny z mojom częstotliwości 

3 minuty temu, RC + napisał:

Jeżdżą dziennikarze i politycy do studiów TV na wywiady, ale nawet stacje TV, radiowe, większe internetowe kanały się wycwaniły i mają swoich kierowców, którzy przywożą i odwożą zaproszonych gości, więc zaiste, wożenie się taryfami nawet dla bogatszej części Warszawy nie jest szczególnie opłacalne. 😉 

Jeżdzą w korpo, domach mediowych itp na spotkania biznesowe, jeżdżą turyści, jakieś wyjątkowe sytuacje dojazdu na lotnisko o 4 nad ranem albo z dużym bagażem, tak. No oni nie będą się bujać autobusem. Ale statystyczny mieszkaniec jak musi gdzieś podjechać, to idzie na przystanek. 

1 minutę temu, Szansa na miliony tak napisał:

180 vs 500

Oglądam ten cały split na projektorze i jest nudny.

3 minuty temu, Szansa na miliony tak napisał:

Zamierzam dużo gier nagrać głownie ps1 na ładne płyty biało czarne je w koperty białe i nalepka z opisem z drukarki termicznej 

Takie hobby zamiast kupować gry po 40-369 yo se będę robił sam po 1,80zł 

Na co ci tyle gier, jak do garnka nie masz co wsadzić? 🤦😄

2 minuty temu, Szansa na miliony tak napisał:

Dokładnie tak się bujam taxi 

Logika jako, ja stosuje i tak taniej niż samochód własny z mojom częstotliwości 

Oszczędzasz na spuszczaniu kupy, kąpielach i jedzeniu kupując najtańszy szrot. Nie ma szans żeby twój umysł wymyślił żeby zapłacić 2, 3, 4 dychy zamiast 3.20. Chyba, że do tych urzędów i sądów jedziesz gdzieś  dalekich przedmieść, ale to też kupujesz 75 minutowy za 4.40.

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Jeżdzą w korpo, domach mediowych itp na spotkania biznesowe, jeżdżą turyści, jakieś wyjątkowe sytuacje dojazdu na lotnisko o 4 nad ranem albo z dużym bagażem, tak. No oni nie będą się bujać autobusem. Ale statystyczny mieszkaniec jak musi gdzieś podjechać, to idzie na przystanek. 

Jeszcze rozumiem, że ludzie w Nowym Jorku nie chcą korzystać z publicznego, bo tam faktycznie strach jeździć metrem takie rzeczy się odwalają, to samo w Paryżu... no ale w Warszawie, to aż się prosi, by korzystać, jak się nie ma auta, jest tyle opcji. 

Oszczędzasz na spuszczaniu kupy, kąpielach i jedzeniu kupując najtańszy szrot. Nie ma szans żeby twój umysł wymyślił żeby zapłacić 2, 3, 4 dychy zamiast 3.20. Chyba, że do tych urzędów i sądów jedziesz gdzieś  dalekich przedmieść, ale to też kupujesz 75 minutowy za 4.40.

On jest nielogiczny więc to jak najbardziej możliwe. 

I by kupił lepsze jedzenie Amiast fajek gdyby był rozsądny 

No ale tak robię, tak samo kupuje konsole i drogie rtv sony apple u mnie esperanzy nie znajdziesz 

Ja przesuwam budżet tam gdzie dla mnie słowo kluczowe dla mnie ma znaczenie 

Dla ciebie nie ma wolisz masło i gnic z patologia w autobusie twoja sprawa szczerze 

Przed chwilą, RC + napisał:

Jeszcze rozumiem, że ludzie w Nowym Jorku nie chcą korzystać z publicznego, bo tam faktycznie strach jeździć metrem takie rzeczy się odwalają, to samo w Paryżu... no ale w Warszawie, to aż się prosi, by korzystać, jak się nie ma auta, jest tyle opcji. 

Powiem więcej, nawet ludzie z autami często nie ładują się do Centrum i okolic, Korki i długo trzeba szukać miejsc do zaparkowania. Transport publiczny jest tani i naprawdę co chwilę coś podjeżdża. Tu się koledze bajka nie spina.

1 minutę temu, Szansa na miliony tak napisał:

No ale tak robię, tak samo kupuje konsole i drogie rtv sony apple u mnie esperanzy nie znajdziesz 

Ja przesuwam budżet tam gdzie dla mnie słowo kluczowe dla mnie ma znaczenie 

Dla ciebie nie ma wolisz masło i gnic z patologia w autobusie twoja sprawa szczerze 

Ile masz minut na piechotę do najbliższego pzystanku? 

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Powiem więcej, nawet ludzie z autami często nie ładują się do Centrum i okolic, Korki i długo trzeba szukać miejsc do zaparkowania. Transport publiczny jest tani i naprawdę co chwilę coś podjeżdża. Tu się koledze bajka nie spina.

Musisz się pogodzić znany jestem z taxi w rodzinie każdy się dziwi ale tak postanowiłem mając 25

A mając 30 że tylko sony zero szajsu i się swoich postanowień staram trzymać 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się