Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sallyneedshelpp

zastrzyki Milgamma n a miesiączka...POMOCY

Polecane posty

Gość sallyneedshelpp

w ostatnim czasie mialam duzo problemow z kregoslupem i miesniami... miałam 5 astrzyków Milgamma n i duuużo tabletek...coxtral, diclac.... czy przez to może mi się opóźnić miesiączka? bo spóźnia się...czuję, że to przez te zastrzyki ? pomocy

Gość sallyneedshelpp
:(

Gość sallyneedshelpp
up

Gość sallyneedshelpp
pozmocie...

Gość :):):):):).
słuchaj - trudno jest doradzić, ale tak na wyczucie i po babsku: te zastrzyki to : Składniki: witamina B6 (pirydoksyna) witamina B12 (cyjanokobalamina) witamina B1 (tiamina) chlorowodorek lidokainy więc to raczej nie, ale WSZYSTKIE p/zapalne mogą powodować opóźnienie , zatrzymanie okresu....mogą ale nie muszą. Nie wiem ile masz lat

Gdybyś podejrzewała ciążę - absolutnie - nie wolno zażywać Coxtral - Nimesulidum , lub miała złą krzepliwość krwi - też trzeba pod ścisłą kontrolą badając INR.

Gość sallyneedshelpp
hm...nie podejrzewam ciąży dodam, że dużo się stresuję...codziennie coś, 18 lat

Gość sallyneedshelpp
echhh...jeszcze to, że się spóźnia dodatkowo mnie stresuje heh..

Gość sallyneedshelpp
do - :):):):):). widzę widzę :D

No, to już wiesz;) Ze stresu też się spóźnia. Nie myśl o tym. I nie zażywaj tak mocnych prochów bez osłony bo zajedziesz żołądek!!!!!

Gość sallyneedshelpp
co racja, to racja...

I jeszcze jedno.......nie podejrzewasz CZY jesteś pewna , że nie jesteś w ciąży ? Bo konsekwencje brania tych prochów w I trymestrze jest katastrofalne:(

Gość sallyneedshelpp
nie robiłam testu, ale w ogóle nie brałam pod uwagę ciąży..... :) tzn. zawsze jak się spóźnia to się myśli o tym, ale zabezpieczamy się, po ostatnim okresie robiliśmy to może z 2 razy, on nigdy nie kończy we mnie i też jest pewny, że nie mogę być... ale ja tak mam dziwnie właśnie, że zazwyczaj trochę czekam, zanim miesiączka nadejdzie...35 dni, 38, 40 ..raz nawet 46.....

Gość KingaU4261
Korzystaliście z leku co się nazywa Milgamma N? Bo wyszukiwałam informacji na temat tego preparatu i nie wiem co myśleć. Może możecie coś napisać mi o tym produkcie? Opłaca się go używać, słyszeliście o zamiennikach? Na tej stronie zanalazłam trochę komentarzy o Milgamma N: http://www.listalekow.pl/milgamma-n/ - uważacie, że to rzetelne informacje? Nie w smak mi się rozczarować i roztrwonić bezsensownie kaskę, dlatego pytam Was. Z góry dziękuję za wszystkie informacje.

Gość gość
jeżeli chodzi o miesiączkę to gdy miałam zastrzyki to mi się spóźniała, ale ze stresu.. bo nienawidzę zastrzyków. Milgamma (apteka warszawa potwierdzi) działa, ale niestety forma (zastrzyki) jest okropna. Moze dawka była za duża? ja przerzuciłam sie potem na tabletki takie: http://aptekagold.pl/milgamma-draz-100mg-x-30.html i wszystko sie unormowalo, to byl po prostu stres :/