Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona999

czy do chrztu tylko w bieli

Polecane posty

Gość zaciekawiona999

bo jakos nie chce kupowac bialego wdzianka tylko na jeden raz, jak to bylo u Was?

Gość tilko
Kiedyś dziewczynki chrzciło się w błękicie, a chłopców w różu. :) Teraz przeważnie biel, ale jak porozglądasz się za ubrankami w internecie to różne kolorki można spotkać.

Gość ggggggggggia
nie. moje mialo szara tunike, biale leginsy, srebrne buty i biala opaske w dopiętym kwiatem. wygladalo najatrakcyjniej na tle wsiowych bez z kapeluszami jak dla dzieci z wodoglowiem.

Gość zaciekawiona999
bardziej mi chodzi o to ze w pazdzierniku jest juz chlodno, chrzest mamy o 18,30 wieczorem i czy ubranie dzieci w kurtki ktore maja na jesien i cieple jesienne spodnie wszystko raczej w ciemych kolorach to bedzie wielka obraza dla innych - bo mi to wisi w czym dziecko jest wazne zeby godnie przyjelo ten sakrament

Gość black devil girl
ggggggia no oczywiscie, ze ty powiesz, ze twoje dziecko wygladalo najatrakcyjniej. Nazwanie innych dzieci "wsiowe bezy" pokazuje watpliwy poziom twojej inteligencji

My mamy chrzciny w najbliższą sobotę. Postanowiłam syna nie ubierać całego na biało, ponieważ nie mogłam kupić niczego białego, co można by potem jeszcze wykorzystać. Nie zamierzałam z syna robić pajaca i ubierać go w mini garnitur + koszulę z muchą :) Będzie ubrany w błękitne sztruksowe ogrodniczki oraz biały sweter (oczywiście pod spodem będzie miał jeszcze bluzę i body). My mamy chrzest o 14 więc nie powinno być tak zimno :)

Gość ksiadz powiedzial, ze do
chrztu potrzebna jest symboliczna "biala szata" jednak wystarczy,zeby to byl tylko jakis bialy fragment garderoby

Gość moj maly
mial niebieskie ubranko

Gość bila szata to moze byc nawet
biala chusteczka czy cos w tynm stylu, ale cos bialego powinno byc.