Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONA_ONA_ZIELONA

sponsoring-ważne.

Polecane posty

Gość MUsisz uważać
No jeżeli zaproponował 600zł bez zdjęcia to jest to człowiek z bardzo dużym prawdopodobieństwem nieuczciwy. Co by zrobił gdyby na spotkanie przyszła dziewczyna zupełnie nie w jego typie?

Gość ONA_ONA_ZIELONA
Kasa przed, jest bez znaczenia, bo koleś i tak moze ja zabrać. Nie martwie się tak bardzo kasą, jak tym, ze mogę wyladować w jakimś burdelu w Kairze.

Gość MUsisz uważać
No i tym, że Cię przeleci bez gumy.

Gość A niech tam
Drogie panie! Poczytam wam do poduszki ulubione książki po 12 zł za godzinę plus koszt dojazdu.

Gość Ty jesteś po prostu
Koorwą i beznadziejnym przypadkiem- zwykła puszczalska, jak to jest w ogóle możliwe?!

Gość jestem sponsorowana
wiesz... jak na 2 spotkanie to duża kasę Ci oferuje, ja za 1 spotkanie miałam 300 teraz mam po 500, jak masz pytania, pytaj

Gość MUsisz uważać
A niech tam ... To jest usługa! Chyba za mało jednak się cenisz. 120zł zarabia laska za loda w 15 minut, a Ty biedaku będziesz dukał przez 10 godzin!

Gość ONA_ONA_ZIELONA
To ma być jedno spotkanie. Powiedz mi, co mogę zrobić, zeby mieć choc trochę pewnosci, ze nic mi nie bedzie?

Gość jestem sponsorowana
wiesz, tez balam się troche za 1 razem, umówiliśmy się na moim terenie 9on jest z innego miasta), najpierw byliśmy 2x na obiedzie

Gość jestem sponsorowana
na 3 spotkaniu był 1 seks umawiałam się. też jednorazowo, kasa z góry, zawsze jest ryzyko za 1 razem

Gość ONA_ONA_ZIELONA
Tylko jestem w dramatycznej sytuacji finansowej. Wiesz też bym wolała najpierw pogadac. Tylko ze na to nie ma szans.

Gość jestem sponsorowana
umawiasz się w swoim mieście?

Gość jestem sponsorowana
widziałaś foto? jak tak to nie wiadomo czy to jego zdjęcie, pamiętaj o tym

Gość ONA_ONA_ZIELONA
wiem, ze to moze nie być on. Ale jestem umówiona przed budynkiem sadu, to publiczne miejsce, więc jakby co, mogę sie ulotnić. Ale w sumie, zawsze moze cos się stać.

Gość jestem sponsorowana
on chce Ciebie zobaczyć, bo tez nie ma pewności, stad to publiczne miejsce no i wyglądać będzie dość naturalnie

Gość MUsisz uważać
Ona ona zielona... skąd jesteś? Szukam inteligentnej.

Gość on_przyjezdny
a skąd jesteś bo ja też jestem zainteresowany spotkaniem z Tobą, nie oferuję co prawda za jedno spotkanie 600 zł ale 300 będzie chyba ok

Gość ONA_ONA_ZIELONA
Tak, napisze tu mój adres, PESEL i nr telefonu. To anonimowy portal, a ja anonimowo potrzebuje pomocy. Tylko, ze on mnie zobaczy, od sądu do hotelu jest 5 min drogi. W ciagu 5 min trudno bedzie, odczytać jego zamiary itd. A nóż w torebce raczej nic nie da.

Gość on_przyjezdny
Nie chodzi przecież o dokładny adres a miasto ...

Gość jestem sponsorowana
szczerze to za duzo Ci oferuje, ile czasu spotkanie?

Gość MUsisz uważać
Jasne, jak napiszę Ci, że jestem ze Śląskiego to zaraz rozdzwonią się do mnie telefony.

Gość ONA_ONA_ZIELONA
Dwie godziny spotkanie. Też ze śląskiego -MUSisz uważać

Gość jestem sponsorowana
hm, no nie wiem co Ci napisać, gościu może być całkiem ok. ale kasę bierz z góry, przynajmniej polowe przy takiej sumie możesz tez trafić na chama... mi osobiście nigdy się tak nie zdarzyło, spotykałam się z żonatymi, im bardzo zależy na dyskrecji, byli ok. zaniedbywani przez zony

Jak mozna kupczyc cialem... jak mozna tak nisko upasc zeby placic za seks :o . Sie mowi...cialo swiatynia duszy... krotkowzrocznosc i infantylizm nie wspominajac o braku wychowania i bledach rodzicow.

Gość ONA_ONA_ZIELONA
Jakby był żonaty, to nie ma problemu, bo wiem że mu zalezy na dyskrecji. A on ma 28 lat, jest przedstawicielem handlowym i mieszka z rodzicami. trochę dziwne, prawda?

Gość jestem sponsorowana
no dziwne, albo jakiś desperat,skoro nie żonaty i w miare ok wizualnie to dziwi mnie, ze taka kasę oferuję, 80% facetów płaci po 300 jednorazowo w układach po 500(tak średnio, bo i więcej oczywiście tez)

Gość MUsisz uważać
ONA_ONA_ZIElONA. Jak chcesz to się odezwij, będzie mi miło: anton976@wp.pl. Śląskie, 33lata.

Gość Spadaj_była_Zielona
Masz racje, our body, our temple. Ale to nie twoja sprawa co robię sama ze soba, lubię bezmyślny, dobry seks, bez zachamowań, bez wyrzutów sumienia, bez żalu i bez oczekiwań. P.S. Jeśli potrzebujesz mojego nicka, to weź go. Wiem, ze jest fajny-to nie ty na niego wpadłas, a ja Ci go odstepuje. taki prezent.