Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

derulo

szybkie i mądre odpowiedzi:)

Polecane posty

Jestem w piątym miesiącu ciąży i od jakiegoś czasu boli mnie brzuch po prawej stronie. Ból czasami jest tak mocny że nie mogę wytrzymac... Wiem że powinnam iść do lekarza ale wizyte mam umówioną na piątek a znów mnie boli...

Gość jak niemozesz
wytrzymać bo ból taki silny to zbieraj się i jedź do szpitala. Zgłoś to. Mnie czasem też pobolewa brzuch, raczej tak zakuje ale to się bardzo rzadko zdarza (może ze 3 razy się tak trafiło) i trwa chwileczkę.

Już byłam lekarz był starym obleśnym dziadem który tylko patrzał... Powiedział mi że nic nie poradzi mam czekać na wizytę u lekarza...

szybka i madra odpowiedz , lecz nie wiem czy pasuje do twojej sytuacji : - ja mniej wiecej w tym czasie podjadlam sobie golabkow. Efektem byl skret jelit taki ,ze myslalam, ze to bole porodowe. :( Moj pan doktor rozwial watpliwosci - mial wiele takich przyypadkow . Ale lepiej zapytaj lekarza!

Gość jak niemozesz
to ja ze swojej strony moge ci tylko polecić magnez i jeśli na prawdę silnie boli to nospę lub buscopan rozkurczowo działają i musisz dotrwać do piątku.

Gość jak niemozesz
a nie możesz iść prywatnie?

skoro byłam na pogotowiu i lekarz nie zlecił zostania w szpitalu to moze bedzie dobrze co?

Gość didiop
jedz na pogotowie i nie wyjdz dopoki ci nie pomoga i absolutnie nie czekaj do piatku

Gość jak niemozesz
tego ci zadna z nas nie powie. Na pogotowiu tez mozna na róznych ludzi trafić, a skoro cos boli to znaczy ze cos sie dzieje.