Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość analny on

Pan dla pana, seks analny.

Polecane posty

Gość analny on

Cześć chłopaki. Jestem młodym, muskularnym, heteroseksualnym facetem. Od lat lubię stymulację analną i do tej pory robiłem to sobie sam, w czym doszedłem do perfekcji. Potrafię doprowadzać się w ten sposób do nieziemskich orgazmów. Męczy mnie i nudzi już wyginanie się do palcówek i zastanawiam się, czy byłbym w stanie czerpać przyjemność ze stosunku z mężczyzną. Dlatego chciałbym znaleźć faceta/chłopaka, na stały układ, ale takiego który wie że potrafi sprawić tak przyjemność, bo moje 3 dotychczasowe próby z facetami, okazały się żałosnymi popisami krutkodystansowych egoistów - czułem ból i prawie straciłem wiarę, że przyjemność jest możliwa. Dobrze gdybyście mieli powyżej 15cm, a nie jak moi dotychczasowi znajomi, bo poprostu krotsze (paradoksalnie) mnie bolą (taka moja anatomia). Piszę na szybko, więc może trochę niezgrabnie, ale jestem miłym, spokojnym i kulturalnym chłopakiem i takich też szukam :) Jeszcze raz - nie jestem gejem - nie interesuje mnie związek, całowanie, pieszczoty, przytulanie i nie odczuwam żadnego przywiązania emocjonalnego do mężczyzny, tak samo zresztą, jak nie lubię męskiego zapachu, tak więc higiena przedewszystkim Panowie :) Mam zgrabną, wydepilowaną, damską pupę, mogę wysłać foto i wasze też mile widziane (bez twarzy). Pozdrawiam wszystkich panów. :) Północno centralna Polska.

Gość no nie bylo
heteroseksualny pedal trafil sie

Gość czupaj czupsa
no patrzajcie, co robiom! pedały na babskiej forumie!

Gość Twoja Babcia
Jestem 80 letnią kobietą, zadbaną z 20 cm fiutem. Gdzie się spotykamy?