Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milena20

Jak sie czyta kafe to sie odechciewa wszystkiego :(

Polecane posty

Wszyscy nieszczęśliwi- i samotni i zajęci zdrady,kłamstwa, nuda, kosmiczne wymagania, ciągłe narzekania :(:(:(Rzygać sie chce normalnie, chyba sobie daruje jakiekolwiek myślenie o płci przeciwnej, wszystko jest popierdolone

Gość NB orange
powiało optymizmem :D nie siej defetyzmu koleżanko, na kafe jak w życiu :classic_cool:

Gość nie wszyscy, nie uogolniaj
:)

no ok nie uogólniajmy ale większość, rozumiem że tym którym sie powodzi nie piszą o tym na forach ale czasami ludzie mają absurdalne problemy

Gość zajebisty27
ja to się wręcz dziwię kobietom że nie są lesbami wszystkie - przecież wiadomo, ze facet to świnia, na co zatem liczycie

szkoda że nie można zmienić łatwo orientacji :( faceci narzekający na kobiety że ich nie rozumieją mogliby być gejami i problem by znikł, to samo i lesby :)

Gość zycie jest pojebane

Nieeeee ja np mam dwojke dzieci super kochajacego faceta i do ofermy zyciowej mi daleko...A kafe traktuje jako rozrywke :)Nie wkladajcie wszystkich do jednego wora:)

Gość zajebisty27
w dodatku faceci wyglądają nierzadko jak świnie albo małpy i to wam się podoba? normalnie bomba

Gość zajebisty27
Jest taki spot reklamowy: 'thank god i'm a woman" zabawny tekst nie wiem kto to wymyślił

Gość NB orange
Thank God I'm an orange :o

Gość zajebisty27
"Milena20 a gdzie sie podziała solidarność jąder Zaj**isty ?" ta solidarność to mit każdy czyha zeby wyrwac lepszą laskę więc siłą rzeczy musi byc wrogiem oczywiscie co innego przyjaźń

my kobiety nie jestesmy lepsze :P obie płcie grają sobie nawzajem na nosie:P moze lepiej dlatego sobie dać spokój z tymi z Marsa

wiesz masz racje Zajebisty żeby dojść do celu trzeba wszystkim bez wyjątku podkładać świnie :P

Właśnie kafe jest super. Pokazuje jakie kobiety są naprawdę. Tutaj są anonimowe i piszą bez skrępowania rzeczy, które nigdy nie odważyłyby się powiedzieć w realu.

Gość zajebisty27
"Milena20 my kobiety nie jestesmy lepsze obie płcie grają sobie nawzajem na nosie moze lepiej dlatego sobie dać spokój z tymi z Marsa" przecież kobiety są takie piękne, zgrabne i miłe chcesz powiedzieć, ze nie zawsze tak jest?

Gość zajebisty27
"Milena20 wiesz masz racje Zaj**isty żeby dojść do celu trzeba wszystkim bez wyjątku podkładać świnie" niczego takiego nie powiedziałem, i sam nie podłożyłem nigdy nikomu świni mówię tylko o ogólnych relacjach pomiędzy ludźmi, zwłaszcza tej brzydszej płci

Gość witam !1
też miałem nie myśleć o żadnej płci i tu właśnie, no yyyy spotykam się z jedną dziewczyną od tygodnia i jest zajebiście :D