Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

byleco

Ciąża?

Polecane posty

Witam. Od ponad miesiaca mam dziwne objawy . m.in. ból jajnikow , zwiekszony apetyt , zachcianki , temperatura w pochwie 37,6(mierzona w godzinach wieczornych),zaparcia, lepki , ciagnacy ,bialy sluz , moja masa ciala nieco sie zwiekszyla .. Robiłam test wyszlo ze nie jestem w ciazy . Dodam ze biore tabletki antykoncepcyjne , czy to w ogole jest mozliwe ? Prosze o pomoc .. jestem bardzo zdesperowana .

Gość !!!
źle dobrane tabletki!!!dla pewności zrób bete hg jak dla mnie to skutek uboczny tabletek

Tabletki Cilest mam od roku i wczesniej nic takiego sie nie zdarzalo jak teraz.. no mialam krwawienie ale wywolane tabletkami trwalo 4 dni , dla mnie rzadkosc zawsze tydzien .Troche wywalilo mi brzuch do przodu. 2 miesiace temu mialam okres 10 dni i 4 dni plamienia ..

Gość idź na usg
ja mialam takie objawy przy guzu jajnika.

może już za długo te tabletki :) osobiście tabletek nie biorę bo mój organizm beznadziejnie na nie reaguje ale podobno co jakiś czas trzeba je zmieniać najlepiej idz się skonsultuj z lekarzem

ja juz mialam guz jajnika w wieku 13 lat , jak lekarz mnie badal to stwierdzil ze nie ma nawrotow