Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inezz.,.

włosy

Polecane posty

Gość izulekskk
na pewno jasniejsze, braz albo rudy i obetnij do ramion wycieniuj

Gość izulekskk
za ciemne masz te wlosy

Gość inezz.,.
myslalam o blondzie ale nie kryje,ze troche boje sie koncowego efektu

Gość izulekskk
wyszlo z mody haha jestes fryzjerka? jak nie to sie nie wypowiadaj w temacie bo widac ze nie masz pojecia.

ciemne włosy,a potem blond, to może wyjść katastrofa - ostatnio mojej koleżance wyszło ni to żółte ni brązowe, jakaś sraczka. Pomyśl o ciepłym brązie, może delikatny rudy. Jakie masz oczy?

Gość inezz.,.
rudy odpada czulabym sie okropnie...a jezeli chodzi o odcien oczu to ciemny braz

Gość izulekskk
Boze cieniowanie niszczy wlosy tobie chyba zniszczylo mozg! widac ze autorka ma bardzo duzo wlosow pewnie sa geste wiec cieniowanie wyjdzie jej tylko na dobre.

skoro masz oczy ciemny brąz, to blondu bym nie polecała, ale na moje oko w ciepłym brązie będziesz wyglądać ślicznie, i jeszcze jak odsłonisz tą piękną buźkę :-)

Gość witam kolezanke mam podobnie
masz b ladne wlosy , grube duzo ich jesli to naturalne zostaw je takie jakie sa bo sa sliczne tylko podcinaj moze grzywke sobie zrob ? ale nic nie zmieniaj mowie ci takie wlosy to zloto :)

Gość inezz.,.
co do cieniowania nie przepadam ale musze je cieniowac itd bo sa cieżkie geste po lekkim cieniowaniu nabieraja lekkosci,chociaz wiem ze wlosy "na prosto" wygladaja calkiem fajnie

Gość inezz.,.
bylam otatnio u fryzjera ale wtopiłam...co jak co ale przywiazałam sie do tych moich kłakow czas to zmienic tylko szkoda ze pomyslu brak hehe

mnie tez sie wydaje ze powinna pocieniowac tak do ramion. Powinna je przerzedzić bo ma ich naprawde duzo. Wydaje mi sie ze jasna czekolada bylaby dobra

Gość izulekskk
idz laska bo gowno wiesz na temat fryzjerstwa a sie wypowiadasz. a ty autorko i tak nie zrobisz sobie sama fryzury to po co zakladasz te tematy i tak pojdziesz do fryzjera wiec on/ona ci doradzi

Izulekskk po co tyle nerwów? ;-) Ja rozumiem, że po ciężkim dniu pracy jesteś zestresowana i naładowana emocjami, ale może nie dawaj im upustu na forum, bo są na to lepsze sposoby. Co do cieniowania. Widzisz, ostatnio poszłam z cieniowanymi włosami do studia fryzur i fryzjerzy od razu powiedzieli mi, że cieniowanie włosów (jeszcze tymi cholernymi nożyczkami do cieniowania) jest rzeczą beznadziejną. Wyrzedzanie ich natomiast różni się troche od cieniowania i może o to spytaj fryzjera. Pozdrawiam ;-)

masz bardzo ładne włosy i ja na twoim miejscu bym ich nie cieniowała..no cóż sprawa gustu ale nie podobają mi się takie mocno wycieniowane włosy są cieniutkie na końcach dosłownie takie strączki...a twoje są bardzo ładne może kolor inny...ale wlasciwie ja bym zostawila tak jak jest...:)

Gość inezz.,.
droga izulekks cos tam...;) zalozylam ten temat bo a noz widelec kots cos fajnego mi podrzuci...fryzjer jeszcze NIGDY nie scial mnie tak jak chcialam...zawsze doradzil ale nigdy nie wysluchał mojej propozycji bo to ja sie chyba mam czuc dobrze ze swoimi wlosami a nie brać fryzjerska itd..

Gość inezz.,.
guma orbit- calkiem fajna fryzurka tylko pani na zdjeciu ma troche mniej wlosów,musialabym je niezle wycieniowac... nie wiem czy nie bede czula sie łyso ;) ale na taka grzywke mozna sie skusic

inezz.,. nie mowie zebys je az tak wyrzedzila chociaz mi sie bardzo podobaja wyrzedzone bo sa wtedy takie leciutkie i fajnie sie ukladaja. To juz zalezy od ciebie jak chcesz je bardzo wyrzedzic. Ale taka grzywka by ci pasowala i nawet nie musisz zmieniac koloru bo w czarnych bedziesz wygladac super:)

Gość inezz.,.
no fakt ze obecnie mam gębe dziecka...teraz kolejnym krokiem jest znalezienie fryzjera ktory nie zrobi ze mnie mopa:D a co myslicie o grzywce calkiem na prosto...chyba odpada,prawda?

Gość nhbvk
masz okragla twarz lub jestes gruba, lekko pocieniuj je z przodu i dosc mocno pocieniuj z tylu. obecna fryzura jest ladna, ale dla szczuplej dziewczyny,a nie pyzy