Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w moim świecie.

Nie dojrzałam do seksu?

Polecane posty

Gość w moim świecie.

Mam takie kompleksy, że nie czuję, że nigdy nie oddam się mężczyźnie. Bałabym się odrzucenia, wyśmiania. Wiem, że jestem w stanie pokochać kochać naprawdę mocno, ale seks... ? To nie dla mnie przez moje kompleksy właśnie. Czy to mi się zmieni? czy to po prostu znaczy, że jeszcze nie dojrzałam do seksu?

jestes dziewica? bo u mnie bylo tak samo, balam sie odrzucenia, wstydzilam sie rozebrac.. to był mój 1 raz.. alle teraz to juz wszystko ok ;)

Jak dla mnie to znaczy, że jesteś sfrustrowana seksem, kiedy to po prostu seks. Ludzie się ciupciają czasem i po trzy razy dziennie. Robią to hetero, homo, bi, a nawet niestety pedofile nie bojąc się takiego odrzucenia(no, pedofile to się boją, ale nie swoich ofiar) i myślisz, że statystyczny facet z chujem na wierzchu odrzuci Cię, bo ruchanie było kiepskie? 80% lasek nie potrafi się bzykać, 95% nie umie dobrze zrobić loda, a Tobie się na dywagacje zebrało, czy aby będzie dobrze. Będzie kiepsko, w najlepszym wypadku średnio. I chuj, standard.

Gość MłodyKrK
a ty fetyszysta jesteś pusty jak słoik po miodzie.Mała ty ich nie słuchaj.i nie puszczaj się czasami:D

Gość w moim świecie.
eweLinka ;)) : Jestem, jestem :) A Ty ile masz lat?

za miesiac skoncze 19 :P jesli uwazasz ze na tyle nie wygladam to spoko :P wiekszosc mnie odmładza ;) pierwszy raz mialam w wieku 17 lat.. i zawsze sobie mówiłam, ze bedzie on z kims kogo kocham, komu ufam i ktory mnie akceptuje ;) zaufałam i nie załuje ;) do dziś z nim jestem :P

przed nim mialam kolesia, ktory ciagle nalegał na seks :/ nie akceptował mnie, chcial mnie zmieniac, mówił ze gruba jestem, ze powinnam przefarbowac sie na blond i takie tam :/ dlatego stracilam zaufanie do kolesi i balam sie rozebrac przed kims ;) ale poznalam mojego i jestem z nim szczesliwa ;) wiec bardzo dobrze cie rozumiem :)

Gość w moim świecie.
młodo wyglądasz, ja też, ale to dobrze ;) A pytałam nie dlatego, żeby Cię ocenić, że pewnie młoda jesteś, a już masz to za sobą, tylko dlatego, że ja mam 18 lat, no i nie czuję się jeszcze do tego gotowa i to chyba nieco dziwne, nie?

Gość MłodyKrK
ja jestem szczery przynajmniej.Wg mnie jeśli dziewczyna się zastanawia nad tym to nie jest jakaś pustą lalą,która by każdemu do łóżka wskoczyła.

Moim zdaniem nie masz żadnego problemu tylko głębsze podejście(na plus).Jesteś normalna w przeciwieństwie do sporej grupy nastolatek w tym kraju...

to nie jest źle ;) kazdy musi dojrzec psychicznie :) mysisz, ze ja bym to zrobila z kims komu nie ufam? zawsze chcialam zrobic to z im kogo kocham i szanuje dziewczyny.. nie oszukujmy sie, dupków na tym swiecie jest mnóstwo..

Nie znam laski, która by każdemu wskoczyła. To, że mają różnie priorytety jest ich sprawą. Jedna poleci na kasę, druga na tancerza, trzecia na kopię Deppa, czwarta będzie szukała duszy głębokiej jak u św. Franciszka z Asyżu, piątą będą kręciły małe fiutki. I bardzo sympatyczne jest u Ciebie m.in. to, że tak ładnie segregujesz dziewczyny(czy w ogóle ludzi) na podstawie ich priorytetów.

Gość to nie dziwne
na pewno masz 18 lat?

Gość pytam Autorke
:)

Gość w moim świecie.
pytanie do mnie czy na pewno mam 18 lat? Tak, na pewno ;) Wiecie, mi nie chodzi o to, że czuję, że mam dziwne myślenie, bo inne laski "dają" już na pierwszym spotkaniu, bo mnie inni mało interesują, niech sobie robią jak chcą, ich życie, ich sprawa. Chodzi o to, że ja czuję, że mam dziwne myślenie, bo bardzo długo musiałabym być z facetem, by mu się oddać, bo mam kompleksy.

wylecz sie z kompleksów ;) a bycie długo z facetem i dopiero potem mu sie oddac to jest super sprawa ;) poznasz go i bedziesz wiedziec jaki jest.. czy na ciebie zasluguje itd.. juz wyzej pisałam ;) ja tez od razu z nim tego nie robilam.. ja jeszcze mialam tak fajnie bo on tez mial 1 raz dopiero ze mna :P a to ze bedziesz zwlekac to dobrze o tobie swiadczy :)

Gość chyba kwestia trafienia...
... na odpowiedniego faceta ;) piszesz bardzo dojrzale a ja chyba niepotrzebnie widzialam dzis kawalek rozmow w tloku :O zycze Ci powodzenia i przelamania slabosci 🖐️