Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie wiem. .

Gdybym była "gwiazdą"...

Polecane posty

Gość ja nie wiem. .

nie zmieniłabym się. Mam na myśli, że nie wywyższałabym się. Nie udawałabym kogoś kim nie jestem. Nie patrzyłabym na ludzi z góry. Wszystkich traktowałabym na równo. Dlaczego "gwiazdy" tacy nie są?

Gość bbbbbboli
tak se mozesz gdybać. zostań gwiazdą to pogadamy ;O

Gość ja nie wiem. .
na razie jestem tylko kurą domową, ach rozmarzyłam się wracam pierogi lepić Zdzichowi

Gość ja nie wiem. .
Wiedziałam, że ktoś tak napiszę. Ale ja naprawdę nie "srałabym wyżej niż du.pę miała", bo niby po co? Nie ważne czy ktoś jest biedny, czy bogaty, piękny, czy brzydki. Ważne jakie ma serce. Sama zapracowałabym na swój sukces, ale nie miałabym po co się wywyższać.

Gość bbbbbboli
napisze raz jeszcze - pogadamy jak będziesz gwiazdą. Każdy mówi, że jak wygra w totkamilion to połowę przeznaczy potrzebującym. Łatwo pogadać póki się nie ma, nie? :O

Gość cudownyswiat
zgadzam sie.. nigdy nie rozumialam takich ludzi. a masz moze przyklad jakies "Gwiazdy", ktora jest, była cudownym człowiekiem i nie byla jak ta cala reszta "bożyszczy"?

Gość cudownyswiat
mhm?

Gość bo gwiazdy to tylko te
co sie za takie uważają, jest wiele popularnych osób, skromnych jednocześnie, które sie nie wywyższają, dlatego nie są na pierwszych stronach gazet, nie pchają się tam bo im to do szczęścia niepotrzebne.

Gość ja nie wiem. .
nie mam przykładu.

Gość cudownyswiat
A jam mam. Michael Jackson. Tak tak wiem!!! zaraz bedzie "ten pedofil??" 'gosc , ktory sie wybielal'? jak mozna go lubic?. tak sądze. Wiem, że już nie zyje. Ale dla mnie on zawsze byl wzorem do nasladowania , był człowiekiem niezywkle skromnym , pomagał ludziom , dzieciom. A jak się ludzie odwdzieczyli? wyzwali go i zrobili z niego potwora.Mimo wszystko nie zmienie nigdy o nim zdania i zawsze bedzie dla mnie przykladem , cokolwiek powiecie.

Gość ja nie wiem. .
NO TAK! Jak w ogóle mogłam o nim zapomnieć? Kretynka! No właśnie. On to był wyjątkowy człowiek o wielkim sercu. Niestety ludzie nie doceniali go. Ja gdybym była "gwiazdą", to oczywiście byłabym wredna dla tych, którzy i dla mnie są, ale na pewno nie oceniałabym ludzi po wyglądzie i jak już napisałam wcześniej - nie wywyższałabym się. Wiem, gdybać sobie można, ale ja wiem jaka bym była, bo znam siebie doskonale, mimo że nigdy nie miałam okazji być tą "gwiazdą" i nie wiem jak to jest. Ale na bycie znaną osobą jestem za słaba psychicznie :P Więc nie wiem, czy chciałabym nią być.

Gość cudownyswiat
Hah miło mi,że ty tak o nim nie myślisz ;) W sensie , źle. Pewnie masz racje w końcu zdasz siebie najlepiej :) Ja mam silny charakter, ale nie wiem czy chciałabym byc znana , z jednej strony to i może tak. Na pewno chciałabym byc bardzo blisko ze swoimi fanami. Miec z nimi kontakt. Jednak sława ma rozne strony po świecie chodza rozni ludzie.A dziennikarze , potrafia zmieszac czlowieka z błotem. I ja jak bym miała te pieniądze , to oczywiscie , ze bym pomagała , mialabym patrzec jak ludzie umieraja , a ja zyje jak królowa? Nie potrafie tak. Zawsze pomagam , jak najbadziej potrafie i jestem w stanie.

Gość cudownyswiat
widze, ze narazie nikt nie ma nic wiecej do powiedzenia w tej sprawie. Wiec ja juz ide spać ;] kolorowych snów.