Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lillith_

Wysokie ciśnienie

Polecane posty

Gość aaaa

Wśród fajnych opcji jest zestaw SmartCardio i DuoControl od Sanity. Urządzenia, które na pewno będą się dobrze sprawdzać i będą dobrym wyborem dla osób starszych. Dodatkowo jeśli będziecie kupować w zestawie to możecie liczyć na dobrą cenę, dużo bardziej opłacalny będzie taki zakup niż kupowanie sprzętów pojedynczo.

Gość kuba

Dziadki u mnie w domu korzystają z serce plus od sanity i chyba nie mieli z tym sprzętem problemu. Chwalą sobie to, że pomiar robi się szybko i co ważne nie będzie mocno ściskał ręki. Więc jak dla osób starszych to myślę, że ten model może być sensownym wyborem.

Gość arek

Na pewno dobrą ofertę sprzętów takich jak inhalatory czy ciśnieniomierze ma firma Sanity. Polski producent, który wprowadza sporo różnych sprzętów, takie opcje jak model Senior dla starszych, więc jak będziesz chciała kupić ciśnieniomierz to u nich ten wybór będzie spory.

Gość Krzysztof

Nadciśnienie jest niebezpieczne, ponieważ może nieść za sobą naprawdę poważne powikłania. Trzeba się jednak regularnie badać. Ja całej rodzinie kupiłem już ciśnieniomierz z haxe, bo moim zdaniem jest najlepszy i najbardziej dokładny. 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Krzysztof napisał:

Nadciśnienie jest niebezpieczne, ponieważ może nieść za sobą naprawdę poważne powikłania. Trzeba się jednak regularnie badać. Ja całej rodzinie kupiłem już ciśnieniomierz z haxe, bo moim zdaniem jest najlepszy i najbardziej dokładny. 

Uważasz że jak będziesz mierzył nawet najlepszym ciśnieniomierzem to ciśnienie ci spadnie