Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam haka

zastanawiam się ...

Polecane posty

Gość szukam haka

Mam umowę do 2015 roku. szef odchodzi od zony bo sobie znalazł kochanicę , boisz sie o swoje stanowisko pracy .Czy moze mnie zwolnic na rzecz swojej nowej kochanicy?Czy moze tak bezpodstawnie rozwiazac z ze mną umowe i jakie mam w takiej sytuacji prawa.Czego moge sie domagać ?

Gość szukam haka
boisz-boję

Gość Ser_Pentyna
A w czyim typie jestes?

Gość Ser_Pentyna
Eh, gdybys napisala, ze w moim ... to bym Cie zatrudnil, jak Cie zwolnia ... a tak ... to sam nie wiem.

Gość Ser_Pentyna
Oj, no przeciez wiemy, ze szukasz haka :D Z ta praca ... to oczywiscie byl zart ... tzn. z tym zwolnieniem Ciebie.

Gość Ser_Pentyna
Spoko, a nastepnym razem, przed przyjsciem na forum, porozmawiaj o problemie z kolezanka, dzieki czemu nie bedziemy musieli juz czytac o kochanicy :P Wowczas pewnie ludziska jakos powazniej potraktuja temat ;)

Gość Ser_Pentyna
Wszystko byloby piekne ... gdyby nie wyraz "chyba" ;)

Dowcipny ,inteligentny ,na wysokim stanowisku (chyba ,że propozycja racy odnosiła sie do konserwowania powierzchni płaskich :P )Więc mogę napisać -jestem ci dozgonnie wdzięczna;)

Działa :)...jutro zapoznam sie z tym ...stosunkowym podejściem do pracy ;) Dzisiaj i tak nie miała bym juz głowy do tego .

Gość Ser_Pentyna
No dobrze, pozwalam ;)

Gość Ser_Pentyna
Przyjalem sobie, ze dzialasz na przekor ... zatem jesli pozwole zapoznac sie jutro ... to zapoznasz sie jeszcze dzisiaj :)

:D Sprytna bestia!:P Ale,dzisiaj naprawde juz nie dam rady ,instaluje jeszcze kilka potrzebnych instalek i zaraz mykam do łóżeczka :)

Gość Ser_Pentyna
Eh, o mykaniu do lozeczka tez prosze informowac tylko kolezanke, ja posiadam spore mozliwosci wizualizacyjne ;)

:(..Nie moge o wszystkim mówic koleżanką :P A na forum ,mi to nie przeszkadza;) Wiec ..jak to sobie z wizualizowałeś ?:D