Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Metamorfozy

Polecane posty

Jak wyglądaliście kiedyś, a jak obecnie. Pokażcie, ja tez pokażę :) Brzydkie kaczątka... :)

Gość xxxfrajerxxx ;p
ty 1

ale prosze o wyrozumiałość.

Gość cycuszek2001
niezła zmianka :p

Borderlineowa no wielka zmiana, pozytywna oczywiście :)

Siiii - no dużo się zmieniłaś, na lepsze oczywiście! Super, wiem z doświadczenia jakie to cieszące. ;)

W ogóle fajną fryzurę kiedyś miałam, nie ma co. :D Dla jasności: to w piątej, albo szóstej klasie podstawówki było. :P

Jest potencjał i fajnie go wykorzystujecie obie. Gdybym była facetem, Borderlineowa, byłabyś w moim typie :)

Gość nhn
bordelinowa czy ty zakladalas kiedys juz temat na kefe pt. prawda ze jestem piekna?? a w temacie potem dodalas ze tytuł tematu jest taki dlatego zeby przyciagnac ludzi ? bo cos kojarze twoja twarz :)

Ja ma jeszcze jedno okropne zdjęcie, ale wstydzę się pokazać :( Borderlineowa bardzo ładna i naturalna :)

Taaa, to było ze starego konta i dawno, dawno temu, a temacie napisałam jasno: wiem, że to dziecinne, ale sęk w tym, żeby podbudować swoją smoocenę, bo mam dość patrzenia w lustro i mówienia "nikomu się pewnie nie podobam". :) Więc bez bicia przyznaję: to byłam ja.

Ja mam mnóstwo okropnych. :D Właściwie, to z komputera usunięte, ale kiedyś śmiałam się z przyjaciółką jak wyglądałyśmy kilka lat temu i wtedy wysyłałyśmy sobie zdjęcia. ;) W archiwum gadu - gadu znalazłam jakieś linki do imageshacka i wkleiłam tu. :D Śmieszne. :D

Gość ale super ja to znowu
odwrotnie :o tak gdzieś 3-4 lata temu byłam ładna, włosy długie i zdrowe i ogólnie jak oglądam zdjęcia to aż się nadziwić nie mogę a teraz wyglądam jak wyleniały pasztet :o Cera szara, oczy podkrążone i ogólnie brzydula :o Zdjęcia nie pokażę bo aż wstyd :o Pewnie pomyślicie, że nie dbam o siebie ale dbam tak samo jak te 4 lata temu i co? zbrzydłam :( figurę mam jedynie ładną a twarz jak dupa :o Mam 21 lat

Dziękuję Siii Ty też jesteś bardzo ładna, na tym jednym zdjęciu za dużo makijażu jak na mój gust, ale ogólnie - ślicznotka z Ciebie i super włoski!

ale super ja to znowu - wiesz, nie bój nic, zmieniamy się całe życie. :) A może sęk w tym, że zmienił się nieco typ Twojej urody i źle się w niego "wczuwasz"? Zmiana koloru włosów, fryzury, soczewki zmieniające barwę tęczówek - niby głupstwa, a naprawdę dużo mogą zmienić. :) Poza tym inny makijaż? Hmm spróbuj znaleźć sposób na odkrycie swojego piękna, bo każda kobita takowe w sobie nosi!

Ja tak ogólnie się nie maluję :) Pomalowałam się tak na próbę, potem pstryk i zaraz do łazienki leciałam to zmyć, bo czułam się jak w masce!

Gość kosiakosiacosia
Ja nie mam odwagi pokazać swoich zdjęć, ale faktycznie w moim przypadku zmiana jest ogromna- powiem tylko, że w podstawówce dzieciaki się ze mnie śmiały, z mojego wyglądu, ubioru, fryzury... W gimnazjum zaczęłam jako tako wyglądać, a w liceum wzięłam się za siebie, zaczęłam sama decydować w co się ubiorę, poszłam do fryzjera, zaczęłam się lekko malować i... nagle się okazało, że podobam się temu i temu i tamtemu... :D A ludzie z podstawówki nawet mnie nie poznają na ulicy ;)

Zastanawiam się czy dać jeszcze te zdjęcie kiedy wygladałam najgorzej, to była masakra (gimnazjum) :( wszyscy się ze mnie smiali w szkole i nikt mnie nie chciał :( aha mam już 22 lata, a Ty?

Gość disaster.
wybaczcie dziewczyny, ale ja tu wielkich zmian nie widze, po prostu jestescie starsze i twarz sie zmienia. Do tego mialyscie kiedys fatalne fryzury i to by bylo na tyle....

Ważne, że my widzimy i czujemy zmianę :)

Pamietam, że nauczycielka biegała za mną po szkole, żebym do zdjęcia przyszła, bo wiedziałam dobrze co widziałam :/ a co tam, już tak nie wygladam... Fryzure pozostawie bez komentarza... http://img820.imageshack.us/img820/4940/poighj174.jpg

Nie martw się tym jak wyglądałaś to już przeszłość! Teraz jesteś naprawdę ładna i super!!! Młodziutka jestem, 16 lat ukończone. :P Do kogoś wyżej: a co to za różnica co nas zmieniło? Przecież to jasne, że wiek! A cóż by innego? Operacje plastyczne? :O I zmiany są wielkie, jeżeli Ty ich nie widzisz to dziwne. :) Moi znajomi z gimnazjum mnie nie poznają i są w całkowitym szoku gdy się przedstawiam. ;)