Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grgggrgrge

wstydze sie umowic z chłopakiem z internetu

Polecane posty

Gość grgggrgrge

jestem ładna dziewczyną ale mialam za soba toksyczny zwiazek z nerwów przytyłam 15 kg w poł roku;/ nekanie i te sprawy, zajadłam ten stres brr teraz waze prawie70 kg przy 165 niedawno poznalam przez internet milego chłopaka okazało sie ze jest całkiem przystojny(chociaz i bez tego mi sie podobał bo byl uroczy i przemiły) wysłąłąm mu zdjecie twarzy i ok ale...;/ czuje sie taka tłusta;/ mam wrazenie ze moge mu sie nie spodobac niedawno byłam fajna laska a teraz? on nalega na spotkanie ech co robic?

Gość Ser_Pentyna
Fajne masz wymiary, zawsze dla odwagi mozesz wrzucic tutaj swoje zdjecie.

Gość grgggrgrge
ta jasne zeby mnie zjechały osmieszyły i ponizyły?:D never wziełam sie za siebie ale mysle ze to wymaga czasu;/ a chłopak chce juz juz sie spotkac brr

Gość Ser_Pentyna
Oj to byl tylko test, sprawdzalem, czy duza wage przywiazujesz do tego, co mowia na Twoj temat inni.

Gość hahahahahahgrr
rzuc mu w rozmowie ze masz kobiece kraglosci, zeby go oswoic z informacją i zeby nie zrobil glupiej miny kiedy cie juz zobaczy:P sama mam wieksza nadwage od ciebie i powiem szczerze ze facetom to w ogole nie przeszkadza:) wiec glowa do gory i daj sobie szanse, szczegolnie ze jak piszesz wzielas sie za siebie i probujesz poukladac wszystko na nowo

Gość i6i6i67i67i76iu76
powiem mu o tym..;/ mam nadzieje ze nie spodziewa sie jakiejs chudzinki;/ wyglada na fajnego miłego chłopaka-mam nadzieje ze znowu nie trafi mi sie psychopata jak moj eks;/-strasznie przezywałam jego nękanie, straszenie samobojstwem, zasadniczo na poł roku zamknełam sie w domu, ze strachu ze gdzies go spotkam teraz powoli zaczynam zyc

weź się za siebie :) jak pozbędziesz sie chociaż 2 kg to będzie Ci lżej na duszy ;) jesteś ładna,więc podkreśl to co masz ładne,przecież jak mu się spodobasz ogólnie a nie tylko z wyglądu to jest duża szansa że coś z tego wyjdzie,pamiętaj że nie zawsze wygląd jest ważny w 100% :) Ja nie zaliczam siebie do bardzo łądnych dziewczyn,określam się jako normalna i zaliczam się do średnich...a mimo to zawsze miałam faceta przystojnego za którym inne się oglądały i gapiły się ;) no ale jestem już z kimś dość długo ale inni nadal się oglądają hmm co we mnie jest nie wiem-W KAŻDYM JEST COŚ WARTOSCIOWEGO,więc nie dołuj się tylko mobilizacja !