Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

guma orbit

Czy ktoś używał e- papierosa?

Polecane posty

zamierzam go kupić mojemu narzeczonemu ale kompletnie nie wiem na co zwrócic uwagę. Nie chce mu kupić jakiegos badziewia:) może ktoś zamawiał na allegro i może mi polecić sprzedawcę?

Gość bo tu same MĄDRE kobiety są
:classic_cool:

Gość sasanka83
ja mam zwykłe firmy mild, dla faceta poleciłabym peny. chociaż to zależy ile analogów dziennie pali... napisz cos wiecej, to moze ci podoradzam

W centrum handlowym kupiłam, na specjalnym stoisku. :) Tak naprawdę dostarczają więcej nikotyny niż zwykłe fajki, ale samemu można jej ilość regulować. Ponadto zaspakajają jedynie uzależnionych od "odruchu" palenia, a nie smaku, czy uczucia przepływania dymu przez płuca. Poza tym psują się niestety, a drogie są.

I nie zapaliłam nigdy w życiu, nawet się nie zaciągnęłam, NIGDY! Mówię na podstawie doświadczeń ojczyma, które obserwuje już od dawna. :)

moj facet nie pali duzo. To zalezy od okazji. W zwykle dni pali gora 5 fajek. Pali marlboro w białym opakowaniu (nie znam sie na papierosach bo nie pale:P)

Jeszcze niedawno można bylo kupic za nie dużą cene na allegro. Pozytywy że nie czuć dymu ani przykrego zapachu... jeśli pali się go caly czas gdyż nie jest szkodliwy podobno no to szybko się rozładowuje wklady kosztują groszowe sprawy i podobno jeden wklad to jak kila papierosów... chociaz jak moj palacz twierdzil ze są jednak za słabe ;D

moj podobno nie pali mocnych. Kiedys palil mentolowe ale teraz jakbym miala kupowac to z wkladem marlboro. a o co chodzi z ta zawartoscia nikotyny 16 mg czy 8mg?

Gość sasanka83
niestety te za grosze na allegro to buble, nie popalisz a jedynie sie zniechecisz. do tego sie psują i masa z nimi zabawy. polecami ci mildy - 2 sztuki -200zl albo collinsy - ciut droższe. jednak warto w nie zainwestowac. ja przestalam palic smierdziele a dochodziłam do półtora paczki dziennie. liquidy (kropelki do nabijania) maja różne smaki i moce, mozna sobie dobrac to co nam odpowiada najbardziej. jest tylko jedno ale... nie wierze ze oduczy sie ktos palic przez to ze przejdzie na e. ja przynajmniej nikogo nie znam. zamienic - zamieni. smierdziec przestanie, ale to nie jest sposob na rzucanie palenia

Gość sasanka83
16mg czy 8 to moc liquidu. są jeszcze słabsze a nawet "zerówki" beznikotynowe. takie puszczanie dymka dla samego puszczania :)

Gość sasanka83
a cenowo - buteleczka dobrego płynu za około 40zł, styka mi na miesiąc - choć "cmokam" fajeczkę czasem bez opamiętania. wcześniej zwykłe śmierdziele za 40zł paliłam średnio trzy dni

mi osobiscie chce sie smiac jak ktos wyciaga takiego peta:D no ale skoro to ma jakos pomoc mojemu facetowi w rzuceniu palenia to kupie bo sam chcial. U mnie w miescie widzialam w opakowaniu jednego e- fajka a tu widze na allegro sa po 2 szt.

Gość sasanka83
guma - nie chce cie martwic, ale on raczej nie rzuci - jedynie się prze-rzuci :) ja mam ten zestaw http://mild.pl/produkt,Model%20Mild%20M401%20Full%20Black,54.html i sobie chwalę służy mi już od lutego a w dodatku test taaaki ładniutki :)

Gość sasanka83
jestem przyznaję się bez bicia. ale teraz już e-palacz. nic na świecie by mnie nie zmusiło żeby wziąść jeszcze zwykłego papierocha do ust :) chyba głównie dlatego, że wrócił mi węch i teraz jak ostatnia zołza palaczy przeganiam na balkon :p

Gość sasanka83
proszę bardzo a! przyszłościowo - jak już zacznie puszczać e-dymka to na necie jest fajne forum e=palaczy z którego cudów dowiedzieć się można :) niestety nie mam linka, ale jak troszkę poszuka to na bank znajdzie sporo tam przydatnych wiadomości bo te fajeczki trzeba umieć palić :)