Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zasmucona_Miśka

Facet mnie zostawił dla innej w maju, dziś się odezwał 1 raz od tego zdarzenia .

Polecane posty

Gość Zasmucona_Miśka

Byłam z facetem prawie 2 lata, spędzaliśmy wspólnie weekend, poznalam jego znajomych, bylo cudownie . Do majówki, na którą wybrał się z najlepszymi kolegami. Miał być to męski wypad, więc niczego nie podejrzewałam. Tym,czasem moj mezczyzna pojechal na majowke z dziewczyna. A wiecie, jak sie dowiedzialam ? Moja koleżanka miala konto na naszej klasie i chodzila z tą dziewczyna na studia na tym samym roku i ta dziewczyna wkleila wspolne zdjecie jej i mojego chlopaka i podpisala " zmoim skarbem" czy cos w ten desen. I koleżanka, że znala mojego faceta, to mnie poinformowala. On sie tlumaczyl bardzo glupio, a na koniec stwierdzil, ze on po prostu nie jest gotowy na związek i tyle.... więcej go nie widzialam, zmienil tez numer. A z tą dziewczyna jest do dzis, wiem bo kolezanka ma nadal konto na nk i wie. Ryczałam po nim bardzo, bo byłam bardzo zakochana i zalezalo mi na nim. Teraz, kiedy mi przeszlo, On odezwal sie na GG.... ( na moj nowy numer, nie wiem skad go mial) I jakby nigdy nic, zapytal co slychac i czy kogoś mam.... nie wiedzialam, jak się zachować. Zapytałam go o tamtą dziewczyne, stwierdzil, ze jest z nia i jest ok, ale nie wie, czy to milosc. Tak po prostu, tak spokojnie o tym pisał. Po tym, w jaki sposob zakończyl pare miesiecy temu nasza znajomosc, jakby to bylo normalne. A moze to ja jestem nienormalna ?? Pytal, czy spotkalabym sie z nim. Odpowiedzialam :Nie, ale to tak bardzo boli :( Musialam sie wygadac, bo nie wiem co z soba zrobic. :(

faceci to swinie!!! a Ty bron sie jak mozesz od tego spotkania. olej drania

Gość przygotowuje sobie wyjscie
awaryjne:o

Gość wiemjuzzz
Zmień numer gadu jeszcze raz i nie spotykaj sie z nim!! Prosze Cie... bo ja to przerabiałam i to przynosi tylko cierpienie

Gość Zasmucona_Miśka
Porozmawialam z nim dzis, bo chcialam sie dowiedziec dlaczego.... ale nie dowiedzialam sie. Tyle kłmastw, zabieral mnie na obiadki do mamy, był czuły, itd. a po fakcie dowiedzialam sie nawet, ze z ta dziewczyna spotykal sie juz caly kwiecien. :( Ale wiecie, co jest najlepsze... że ta dziewczyna jest niczego nieświadoma. Chciałam ją nawet uświadomić krotko po tym wszystkim, byłam rozgoryczona, wsciekla, zla i smutna i wszystko naraz, ale powoli mi przechodzilo i dalam sobie spokoj, nie chcialam robic z siebie jakiejs idiotki.

Gość przygotowuje sobie wyjscie
dziewczyne warto poinformowac, niech wie z kim ma do czynienia

Gość i poszły konie po betonie.
vice-versa jak faceci swinie to kobiety tez sa szmaty dziwki mnie taka jedna zostawila nie bede opisywał co jak bo to bez sensu ala21 nie wszyscy faceci to swinie

Gość i poszły-czy ja wiem, a ...
może Ty źle ją traktowałeś po prostu...

Gość o naserfajter
odpowiedzialas = zalezy ci = nadal cos czujesz = przegralas Ty bedziesz miala nadzieje odnosnie niespelnionej milosci, on bedzie na boku mial ciebie, tak, jak ja kiedys. Gdybys podeszla do tego bez uczuc i emocji, to moglabys sie na niej niezle odegrac (robiac jej to, co ona kiedys tobie), ale jak wrocily uczucia (a pewnie tak jest) to lepiej go olej i odepchnij jak najdalej od siebie (np niech ktos niby przypadkiem powie jego obecnej o tym, ze on uderza do ciebie- tobie uda sie drobna zemsta i na dodatek on sie odwali). NIE WCHODZI SIE 2 RAZY W TEN SAM ZWIAZEK!!!

Gość kolejna szuka wymowki
" i poszły-czy ja wiem, a ... może Ty źle ją traktowałeś po prostu..." jasne, już się zaczyna, bo przecież kobieta nie może być winna, nie? glupie hipokrytki.

a skad te przypuszczenie ze zle ja traktowałem poprostu kobieta zagrala mi na uczuciach i tyle nie chce mi sie pisac i rozdrapywac ran bo to boli

Gość i poszły-czy ja wiem, a ...
ok, napisałam tak dla tego, że nie podałeś powodu rozstania, ale na pewno było to dla Ciebie trudne. Wccale nie twierdzę, że wyłącznie mężczyźni są źli- z tym to różnie bywa.

Gość PERGAMONT69
pewnie ze hipokrytki one nigdy nie są winne tylko zawsze facet jest winny kreują się święte krowy

skoro napisałem ze "nie będę opisywał co jak bo to bez sensu"to trzeba było domyśleć się radzę więcej wrażliwości i poszły-czy ja wiem, a ...

Gość ja tam kupilam zaswiadczeniel
zamknij ryj, tępa padlino !! Widocznie cipa z ciebie byla nie facet, ze cie kobieta w trąbe puscila, cipciowaty gamoniu :D

Gość Dama Serce
autorko nie daj się nabrać, ten facet to porażka, on nie czuje nic!!! osoba która coś czuje i wie co to miłość oraz ma jakieś doświadczenia w tej materii i jest o wiele bardziej świadoma swoich czynów i słów względem zakochanej osoby i gdyby ten twój eks Cię kochał to by zdał sobie sprawę jaką krzywdę Ci wyrządził i w ogóle po takiej akcji jaką odwalił by się do Ciebie nie odzywał !!!

Gość emotikoneeeee
autorko... mam podobna sytuacje... bylam z facetem 2 lata, zerwalam, bo mialam powody by sadzic, ze mnie zdradza... 2 tyg po zerwaniu pierwszy raz odezwal sie na gg... raz z nim rozmawialam...neutralnie... ale wspomnial cos o kolezance, o ktorej tyle mowil w ostatnich dniach, gdy jeszcze bylismy "razem".... no i on tak pisze od 3 lat na gg co jakis czas... tyle ze ja z nim nie rozmawiam... byl tylko ten raz... a on wciaz pisze kilka razy do roku, nic sobie nie robiac z tego, ze ja milcze.... mysle, ze to bezczelnosc totalna....

Gość emotikoneeeee
dodam, ze facet o ktorym mowa ma 31 lat...............

Gość becia76
dziwie sie dlaczego jeszcze jego nie zablokowałaś na gg jak nic do niego nie czujesz chyba ze jestes ciekawa co napisze do ciebie to ok

Gość emotikoneeeee
becia, jesli Ty do mnie zwracasz sie... nie ma go na liscie na GG. a nie chcialam go blokowac, bo uznalam to za dziecinade jakas... nie jestem ciekawa co pisze, zwlaszcza ze zawsze pisze to samo, i czeka na moj ruch, ktorego nie moze sie doczekac. nie wiem po co to robi... tzn podejrzewam, ze chce sie pochwalic jak super mu sie wiedzie. zawsze mial tendencje do bycia snobem itd :o

Gość Miśka, nie rozmawiaj
z nim bo to tylko potęguje Twój ból. Odetnij się. Wiesz czemu on się z Tobą kontaktuje? bo chce sobie udowodnić, że jest tak wspaniały i Ty go nadal kochasz. To nie jest dobry, wartościowy człowiek bo taki człowiek nie robi bliskiej osobie takiego świństwa. Chciał spotykać się z inną, mógł oczywiście, ale po zakończeniu znajomości z Tobą. Ale nie, on wolał na 2 fronty. Gdybyś się nie dowiedziała jak myślisz kiedy on by to zakończył? ile miesięcy lub lat by to trwało? gdyby teraz chciał do Ciebie wrócić to też nie byłby z tamtą dziewczyną ale na kolanach by warował pod Twoim domem. Nie bądź głupia dziewczyno, zasługujesz na faceta, którego będziesz mogła być pewna, który będzie Cię szanować i kochać a nie oszukiwać i zdradzać.

Gość uppppppppppppppu
a ja bym się na nim zemściła jeśli wiedziałabyś, że jest skłonny do zdrady, to zainicjowałabym to że chcę się z nim kochać. Zawiązałabym mu oczy, rozebrałabym i wprowadziłabym do pokoju gdzie siadziałby by koleżanki. Wtedy jedna z nim skomentowałaby jego męskość żeby domyślił się, że nie jesteście sami uwierz mi, że koleś poczuje się tak jak ty, kiedy cię zostawił bez słowa

nie planuj z nim już nic,a nawet gdyby to niech wie "że kogoś masz" niech nie myśli że on był taki super,że się pozbierać po rozstaniu nie mogłaś,a jak jeszcze raz napisze coś o niej to napisz mu "to powodzenia,bo chyba trafiłeś na kogoś lepszego odemnie" lub coś w tym stylu ;) życz mu powodzenia i neich spierd...

Gość gość
Dużo osób udziela rad typu czas leczy rany itd., ale w mojej sytuacji to było nie do wykonania. Rozstałam się z mężem, mamy wspólne dzieci, niby jak to wyrzucić z pamięci? Ja po prostu powiedziałam sobie, że zrobię wszystko by on znowu był ze mną. I nie żałuję. Zamówiłam na niego urok miłosny ( strona chyba http://urok-milosny.pl) czekałam trochę czasu, ale powrócił. I traktuje mnie lepiej niż wcześniej.

Gość gość
Chciałabym ostrzec przed fałszywym rytualistą nijakim Arturem, sam siebie reklamuje i pisze sobie pozytywne wpisy. Nie ma ani jednej prawdziwej osoby, u której wyszedł by tutaj urok. Bierze tylko pieniądze i nie wykonuje żadnych uroków jedynie sam siebie reklamuje. Posiada bloga urokmilosny blogspot - wystrzegajcie się

Gość Ku przestrodze
Drogie Panie, Faceci to podrzędny gatunek. Nie myślą głową, tylko fiu...m. Nie raz ktoś mnie skrzywdził i wiem, że nigdy więcej się nie zakocham. Po prostu będę obojętna. Chce, niech będzie, nie, to nie. Poradzę sobie. Oko za oko. Nie odpowiadaj mu w ogóle, on Cię już nie kocha. Albo nigdy nie kochał. Stary, a głupi. Typ wiecznego chłopca.

Gość gość
Autorko - jesli chcesz okazać mu obojetność to nie okażesz jej milczeniem :) A najwieksza bronią jest wlasnie obojetnosc bo nieodzywanie sie świadczy o tym, ze jestes na niego obrażona- co wbrew pozorom tez oznacza zainteresowanie nim, pomimo ,ze negatywne. Źle ,ze mu napisałaś ,ze bardzo Cie to boli. Bo tak pokazujesz się jako osoba słaba, którą nie stać na lepszego faceta, natomiast gdybyś miała duże powodzenie i wybór, albo być może już byś z kimś była, to logiczne jest, ze nie rozpaczałabyś już za nim. Szkoda ,ze nie odpisałaś mu coś w stylu, że u Ciebie wszystko dobrze i pozdrawiasz serdecznie, ale niestety teraz nie masz za wiele czasu na spotkania- uwierz mi ,że to byloby dla niego wiekszą nauczką. Darcie szat jest dobre dla desperatek i faceci właśnie tak to odbierają. Nawet jeśli bardzo boli,to nigdy nie przyznawaj się do tego facetowi, ktory Cie porzucił, tak pokazujesz mu, że mimo że Cie zranił, Ty dalej jakby go kochasz przez to, że piszesz jakie to bolesne, czy jak to przezylas. On prawdopodobnie nie będzie miał i tak wielkich wyrzutow sumienia z tego powodu

Gość gość
Rytuały najlepiej odprawiać samemu ale trzeba wcześniej zasięgnąć opinii eksperta, mnie pomogła wróżka ze strony wrozkadiana.pl

Gość gość
Wróżki w necie to naciągane klienta.

Gość gość
ciocia dobra rada 3. posty wyżej dala rady autorce sprzed siedmiu lat !