Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannamlodaaaaaaaaaaaa

CO ZROBIĆ ŻEBY NIE MIEĆ OKRESU W DNIU ŚLUBU??

Polecane posty

tak jak w temacie.

mi wypadalo dokladnie na dzien slub pierwszy dzien okresu,po prostu wzielam druga paczke bez przerwy,bylo ok,bo nie wyobrazam sobie zakladac tampona z tym gorsetem i ogromna suknia

koleżanka brała tabletki anty by sobie okres przesunąć ale nie wiem czy to dobra metoda

Gość zmienic date slubu

Gość wziac tabletki anty przed
spodziewanym okresem ale to jakies 2 tyg wczesniej trzeba zaczac brac i potem po ślubie juz nie brac, za kilka dni bedzie okres.ja tak zawsze robie przed wyjazdem w wakacje.

dzieki za info :)

Gość tilko
Z nerwów też Ci się może przesunąć. Ja brałam ślub w 5-tym dniu @ i też przeżyłam...a nawet nie zwracałam na to uwagi. ale piaty dzień to nie to samo co pierwszy :(....

Mnie tez wypadala miesiaczka w dzien slubu ale chyba z nerwow mi sie przsunela ponad 2 tygodnie. Nie bierz zadnych tabsow anty bo sobie caly cykl rozregulujesz.

Gość nic ci sie nie rozreguluje
ja mam mamę ginekologa i zawsze tak robię jak mam ważna uroczystośc, jakiś wyjazd, wakacje itp nic sie nie dzieje z cyklem wiec Jagoda jak sie nie znasz to sie nie odzywaj!

ja poszłam do ginekologa i powiedziałam, że chciałabym przesunąć okres o kilka dni, bo wypada w dzień ślubu i przepisała mi odpowiednie tabletki i było po problemie. Nie radziłabym eksperymentować z tabletkami antykoncepcyjnymi, bo nigdy nie wiadomo, czy nie narobisz sobie tylko kłopotów. Po co sobie dokładać problemów jeżeli możesz to załatwić u lekarza i bez niepotrzebnych nerwów.

Gość ciezarowkaa25
jedyne wyjście to tabletki anty - i to najlepiej zacząć brać już na 2 miesiące wcześniej niż ślub bo przy 1rwszym opakowaniu zdarza się plamić itd - a okres na slubie gdzie się ma suknie biała wielką itd to musi być koszmar

ja poszłam do ginekologa i powiedziałam, że chciałabym przesunąć okres o kilka dni, bo wypada w dzień ślubu i przepisała mi odpowiednie tabletki i było po problemie. Nie radziłabym eksperymentować z tabletkami antykoncepcyjnymi, bo nigdy nie wiadomo, czy nie narobisz sobie tylko kłopotów. Po co sobie dokładać problemów jeżeli możesz to załatwić u lekarza i bez niepotrzebnych nerwów.

Gość czępion:)
a jakie to leki i czy trzeba na nie recepte ;0 proszę o odpowiedz:) pozdrawiam