Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witam kolezanke mam podobnie

wczoraj mialam miec okres nie mam do dzis test juz mam

Polecane posty

Gość Rumba
A jaki termin Ci wychodzi?

Gość gość
Gratki jeśli to prawda :)

ostatni okres mialam 4 wrzesnia :) a stosunki w tym miesiacu byly 17 wrzesnia i mysle ze wlasnie w tym 14 dniu cyklu udalo sie :) i jeszcze byl 22 wrzesnia bo wiecej jakos ochoty nie mialam :P a termin porodu jak wszystko dobrze pojdzie na poczatek czerwca 10-13 :)

a za gratulacje to nie dziekuje by nie zapeszac :P :D

Gość Classics
Oj Gratuluję pozytywnego testu. Ja też staram się ze swoim chłopakiem We wrześniu spóźniała mi się miesiączka aż 12 dni zrobiłam test były dwie kreski tak się cieszyłam już miałam zaplanowana wizytę do dobrego ginekologa , kiedy to w dzień w który miałam iść dostałam miesiączki a po miesiączce zrobiłam test i wyszła jedna kreska. Od tamtej pory jestem po drugiej @ i znów zaczęliśmy się starać zobaczymy co będzie .

wlasnie ja sie tego boje ze mozna poronic :( czlowiek sie cieszy itp ale nigdy nie wiadomo :( ale najpierw pozytywne myslenie ;)

Gość Classics
Mi nawet do głowy nie przychodziło że mogę dostać miesiączki . Rodzice już wiedzieli z mojej strony i jego . Wszyscy szczęśliwi byli.Były plany a tu taka niespodzianka potem ze dostałam tej cholernej @. Zobaczymy co teraz będzie :)

Gość A JA SIE
a ja nie mam i zaczynam sie załamywać. gratuluje tym co chcą :)

Gość GOSIA I EWA SLUB
Pomoz dwom dziewczynom spelnic swoje marzenie- pobrac sie w przestworzach- kliknij na link i oderwij prawa strone biletu lotniczego ! :))))))))) W koncu kazdy ma prawo do szczescia ! :))) http://love.flysas.net/?ui=123

Gość Classics
my się staramy dopiero gdzieś od 4 miesięcy są to dopiero początki a wiele osób mówi że ci co planują tym im gorzej. Hm moja siostra jak zaczęła planować to po pierwszym strzale już była w ciąży .

[zgłoś do usunięcia] Classics zycze ci powodzenia :) ja powiem szczerze tez sie nie staralismy , tylko w tym miesiacu tak jakos wyszlo i sie udalo za 1 razem :) byleby wszystko bylo dobrze :)

my jeszcze nikomu nic nie bedziemy mowili dopiero pozniej moze za miesiac 5 listopada mam urodziny :D ;)

Gość Classics
hehe nie dziękuję :) Mój chłopak twierdzi ze ma już trochę lat na karku i bliżej mu już do 30-ski niż do 20-ski .Lata lecą i postanowiliśmy ze chcemy założyć rodzinę

Gość Classics
Właśnie to jest nasz błąd że powiedzieliśmy rodzinie ale nie ma co się dziwić mieliśmy klepki na oczach i byliśmy szczęśliwi że będziemy mieli małego brzdąca teraz na pewno jeśli nam się uda to nie powiemy nikomu puki ginekolog nie potwierdzi ciąży.

my tak samo , nic nikomu nie powiemy , zrobie sobie termin u lekarza a pozniej po czasie powiemy ;)

Gość Classics
Jeżeli to jest wczesna ciąża to jeszcze ginekolog od razu może jej tobie nie potwierdzić i może kazać przyjść np za dwa lub trzy tygodnie

wiem wiem :) no nic uciekam trzymajcie sie kobiety pa:)