Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witam kolezanke mam podobnie

wczoraj mialam miec okres nie mam do dzis test juz mam

Polecane posty

spadaj podszywaczu :D:D:D:D dziewczyny POZYTYWNY :D:D pozytywny nie wierze

Gość younomyeye
Witam potwierdzam ze to nie jest prowokacja, wczoraj pisalam z koleżanką, jak sie trzymasz? ja sie nie odważylam zrobic wczoraj testu a wczorajszego topiku znaleźć nie mogłam :( dziś już6 dzień okresu nie ma nadzieje wzrasta .:)

POZYTYWNY ta druga jest tak czerwona mocno :D nie wierze ze udalo sie za 1 razem takich naprawde staran jak ja sie ciesze :D:D:D pozytywny :D:D:D

Witam potwierdzam ze to nie jest prowokacja, wczoraj pisalam z koleżanką, jak sie trzymasz? ja sie nie odważylam zrobic wczoraj testu a wczorajszego topiku znaleźć nie mogłam dziś już6 dzień okresu nie ma nadzieje wzrasta . czesc autorko zrob test :) trzymam za ciebie kciuki :) mocno bede trzymac pozytywny no nie moge :D

Gość younomyeye
jej, cudownie!!!!!!!!!!!! Gratuluje:D super hiperr:d a tak sie obawiałaś i udało sie, a ja sie boje testu:(

Gość mjkebhafkj
Szósty dzień brak @ ja bym nie czekała bo na co??? Autorko czy tym razem to ty pisałaś? Jeśli tak to gratuluję z całego serca :D

dzeki wam za gratulacje , mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze :) no ale dalej nie moge uwierzyc:D do kolezanki co wczoraj pisalysmy , ja dzis tez szukalam tego topiku ale nie znalazlam :)

Gatuluję!!! Wiem co to za uczucie. Ja sie dowiedzialam ze jestem w ciazy w dniu najtrudniejszego egzaminu na studiach. Egzamin oczywiscie oblalam bo nie myslalam o pytaniach tylko o tym jaka jestem szczesliwa :))

[zgłoś do usunięcia] younomyeye jej, cudownie!!!!!!!!!!!! Gratuluje super hiperr:d a tak sie obawiałaś i udało sie, a ja sie boje testu no ja tez sie balam :O choc my sie nie staralismy dopiero w tym miesiacu w tych dniach , ale pamietam jak 2 razy sie mi spoznial i byla jedna krecha a tu dzis taka suprise :D:D zrob nie boj sie 6 dni to dlugo :) 09:50 [zgłoś do usunięcia] mjkebhafkj Szósty dzień brak @ ja bym nie czekała bo na co??? Autorko czy tym razem to ty pisałaś? Jeśli tak to gratuluję z całego serca nie wiem nie pamietam ale mozliwe :)

ja zrobilam test w Dniu Matki i byl pozytywny :) Teraz mam 8miesiecznego szkraba,ktorego jest wszedzie pelno :D

tez fajny prezent na dzien matki :) pozdrawiam was i do kolezanki co wczoraj pisalysmy zycze i trzymam kciuki za 2 krechy :)

Gość Rumba
Super :) Bardzo Ci gratuluję :) younomyeye - zrób test. Ja tak miałam, że staraliśmy się 6 miesięcy i jak zawsze robiłam test dzień po spóźnionej @ tak ostatniego miesiąca mimo braku @ stwierdziłam, że to napewno nie ciąża, ale po 5-ciu dniach zrobiłam w końcu i zobaczyłam II :) Więc do dzieła. :)

Gość A JA SIE
obawiam ze tez będzie pozytywny, piaty dzięn sie spóznia :(

Gość younomyeye
dostałam wlasnie okres ;(;(;(;(;(;(

Gość Rumba
Następnym razem może się uda :) Głowa do góry... spójrz na plusy, masz kolejne 30 dni, w których możesz robić co chcesz, chodzi mi np. o picie kawy i tego typu rzeczy :) Będzie dobrze :)

[zgłoś do usunięcia] younomyeye dostałam wlasnie okres ;(;(;(;(;(;( :( ojej ale nastpnym razem sie uda :) wiem jak sie czujesz mi tez 2 razy sie kiedys spoznial zrobilam test z nadzieja tyle co zrobilam przyszla @

Gość younomyeye
smutno mi:(:( siedze w pracy ale ryczec mi sie chce

Gość younomyeye
ale ciesze sie ze ty jestes w ciąży super:D

przytulam naprawde , wiem jak to jest :( ale glowa do gory :) niebawem i ty ujrzysz 2 kreski :)

czesc lena :)

lena :) teraz patrze nawet zle zrozumialam pewne pytanie czy tym razem ja pisalam a ja calkeim cos innego napisalam :D haha ale jestem rozkojarzona matko :)

Gość mjkebhafkj
Spoko wiem że byłaś w szoku. Szczęśliwym szoku :D

a no :D jak chcialam robic test to za chiny sikac mi sie nie chcialo , a teraz odwiedzilam wc 4 razy :D:D po tym dzbanie napoju hahaha