Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ayas

kobiece problemy z seksem.

Polecane posty

Gość Ayas

Mam 24 lata, stałego partnera, którego kocham i pragnę. Nie czuje jednak chęci na seks. Seks nie sprawia mi przyjemności równej przytuleniu, czy pocałunkom - a nawet innym gestom, udowadniającym miłość. Seks w ogóle nie sprawia mi przyjemności, jest dla mnie musem. Poza seksem, nasz związek jest udany. Wczoraj długo na ten temat rozmawialiśmy, boli go ten ubytek... Rozwazamy wizytę u seksuologa. Czy ktoś z Was miał podobne doświadczenia? Nie mam pojęcia, co począć. Nie chcę dłuzej juz Go ranić, a nie umiem inaczej - niz wbrew sobie. Nie mam pojęcia, co robić. Dodam, ze owe problemy mam "od zawsze", a on jest moim 1szym partnerem, ktory na prawdę bardzo się stara. Coś jest ze mną nie tak...

takie problemy moga miec podloze psychologiczne lub hormonalne - sama sobie nie dasz rade i dobry sexuolog jest niezbedny

Gość prawiczek kazio
Czy robisz loda swojemu facetowi ?

Gość Weronika87
Witaj.Tez mialam taki problem...mialam,bo odlozylam tabletki antykoncepcyjne i wszystko wrocilo do normy:) Bralam Microgynon 21.

Gość Ayas
Weronika, Niezaleznie czy brałam, czy nie - antykoncepty, mialam problemy z seksem. Ostatnio łykam Yasminelle i zastanawiam się, czy nie przerwać (skutki uboczne, szczególnie skórne). Nie wiem, czy to dobry pomysł, ale pomyślałam o viagrze dla kobiet.

Gość Weronika87
Rozumiem:( ja mialam tak od tabl anty...

Gość antykoncepty nasilaja
jeszcze twe problemy, przerwij, ja po anty w ogole nie myslalam o sexie bylam jak zamrozona, teraz mysle co chwile a dni plodne jestem mokra na sama mysl o wsadzanku:)

Gość misiaczek805@wp.pl
ja tam mialam w zwiazku z meszczyzna ale to nadeszlo pewnego dnia nie odrazu poprostu mnie odrzucalo kochalam go ale musialam go zostawic ,bo po nie chcianym sexie plakalam i mialam wstret do siebie

ehhh witaj w klubie, mam to samo, identycznie, kupiłam tabletki Libido, coś jakby ruszyło, ale nie wiem czy to efekt placebo Seks mógłby dla mnie nie istnieć. Narzeczonego kocham, tworzymy udany (poza tą sferą) związek.