Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miły pozna

poznam miłą panią

Polecane posty

Gość miły pozna

poznam miłą Panią. Ja mam 29l, żonaty

Gość nawiasem mówiąc
skoro jesteś miły to czemu tutaj kobiety szukasz?

Gość miły pozna
a co tylko niemiłe osoby tutaj kogos szukaja?

Gość nawiasem mówiąc
no nie,ale na forum kobiety szukać? to jak desperacja...

Gość miły pozna
to po co tutaj zagladasz i kogos krytykujesz?

Gość miły pozna
jestem miły ale moim problemem jest to, że mój penis nie jest zbyt impomujący bo ma we wzwodzie 7 cm, no czasami dochodzi do 7,5 cm w związku z czym mam klopoty w relacjach intymnych.

Gość nawiasem mówiąc
przepraszam,nikogo nie krytykuję,tylko grzecznie spytałam dlaczego ktoś tak miły od razu tak się denerwuje

Gość miły pozna
vera a lubisz ssać niezbyt duże penisy ?

vera a masz jeszcze jakieś aspiracje życiowe? :D autorze, jesteś żonaty i szukasz miłej pani - dno człowieczeństwa

Monia...a co złego jest w tym,że żonaty człowiek szuka kogoś ? przecież nie napisał po co szuka...może pogadać chce...

MoniaMonte - jak patrzę na Twoja stopkę to mam wrażenie, ze jestem na wiejskiej dyskotece. A teraz wielka pani wykształcona - naucz się czytan miedzy wierszami.

Ja się wyłącznie koleguję z solidnie obdarzonymi meżczyznami :classic_cool: (muszę niestety dodać, ze to zart, bo niektorzy nie złapią...)

a z mężczyzną nie może pogadać??? a jak potrzebuje kobiety spytać o rade to jest przecież zawsze matka, rodzina ogólnie... ale to tylko moje skromne zdanie. Vera czemu na dyskotece? i to wiejskiej? Mi się wydaje że to bardzo fajna i pozytywna stopka

oxana może masz racje (może to tylko ja mam takie nastawienie) ale i tak nie sądze żeby autorowi o to chodziło

Gość miły pozna
vera rozumiem, że solidnie obdarzony według twoich standardów to pewnie koń z 40-to centymetrowym kutasem hahahaha

o co autorowi chodzi to tylko on wie,ale i tak nie uważam,że to coś złego...skoro tego potrzebuje.

a skąd wiesz że koń ma 40 cm??? widziałeś??? a może macałeś??? vera napewno nie doświadczyła tego widoku

Ale wy jesteście niekumaci :O zero wyobraźni, sztuki myślenia abstrakcyjego. Korespondencyjni zawodówkowicze :( 🖐️ Idę w chooy

oxana a jeżeli on kogoś szuka żeby zdradzić żone to też nie widzisz w tym nic złego??? bo ja widze, ale może jestem "inna"

Monia,no właśnie nie widzę...każdy żyje wg.swojego sumienia i nie sądzę,żeby to mnie albo kogoś innego obchodziło,czy zdradza czy nie...może ma do tego powód...nie mi oceniać...

Nie ma powodów do zdrady oxana. Jeżeli mu coś nie pasuje w małżeństwie to czy nie lepiej się najpierw rozwieść a później robić czego dusza pragnie?

mi też mało do tego ale mam takie nastawienie i jeżeli się taki ktoś pojawia to wyrażam swoją opinie na ten temat

Wiesz Monia,masz rację,ale są nieraz takie sytuacje w życiu,że człowiek aby zachować sens,czy radość życia myśli o zdradzie,a nawet zdradza...pomimo,że kocha swojego partnera i nie chce się z nim rozstawać...wiem,że tak jest,dlatego nie osądzam ludzi...

jeżeli się naprawde kocha to się nie zdradza, bo co to za miłość do drugiego człowieka jeżeli wyrządza się mu krzywde? no chyba że są takie małżeństwa które robią to nawzajem i wiedząc o tym nie widzą żadnego problemu w zdradzie

Monia,do zdrady przyczyniają się zazwyczaj dwie strony,tylko wini się zawsze tego co zdradza,a nikt nie pomyśli jakie miał motywy...nie każde małżeństwo jest idealne...ale to trzeba przeżyć,żeby wiedzieć...

ok mam inne spojrzenie na to i nierozumiem twojej kwestii ale każdy ma prawo do swojego zdania. Też jestem mężatką i nie mówię że jesteśmy idealni ale szczerość i uczciwość to podstawa. Jak są jakieś problemy to poprostu rozmawiamy i rozwiązujemy swoje problemy