Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miły pozna

poznam miłą panią

Polecane posty

Nie każdy problem da się rozwiązać...ale tu nie czas i nie miejsce aby o tym dyskutować...

Gość mezaaaaatka ale...
a co ma zrobic kobieta 34 letnia, ktora rzecza naturalna ma swoje potrzeby. Nie chodzi tylko o sex ale rowniez o uczucia, ktorych tak bardzo pragnie- ale niestety nie dostaje od swojego meza ani jednego ani drugiego? czy jezeli poszuka tego czego pragnie u kogos innego to jest to cos bardzo zlego?

no i w końcu ktoś zrozumiał o czym pisałam wcześniej...przecież nie można żyć w celibacie,chociaż wszystko inne w związku układa się jak trzeba...sex też jest ważny...

Gość miły pozna
oxana120 o to samo mi właśnie chodziło,ale niekotrzy chyba nie rozumieją tego

Gość miły pozna
mezaaaaatka ale... z jakich okolic jestes?

no to już wy macie problem że nie kochacie się ze swoimi wybrankami tylko szukacie kogoś innego. Polecałabym raczej wizyte u seksuologa- to napewno odświeży wasze spojrzenie ale mniejsza z tym. Odpowiedzcie mi zatem na pytanie.. Po co bierzemy ślub??? To już lepiej być w konkubinacie w takiej sytuacji

Gość miły pozna
ja 29 latek a ty ?

Gość mezaaaaatka ale...
widze, ze jest nas wiecej. O tym zeby zdradzic zaczelam myslec pare miesiecy temu, po wielu probach ratowania mojego malzenstwa. Niestety z prob nic nie wyszlo, a ja jestem jeszcze mloda i nie nie chce w tym wieku zakonczyc mojego zycia uczuciowo-erotycznego. I jestem gotowa na to, zeby poznac kogos kto moglby mi dac chociaz namiastke tego czego pragne. Chce byc znow kochana i pieszczona. Chociaz wydaje mi sie , ze moge miec z tego powodu wyrzuty sumienia.

Gość miły pozna
mezaaaaatka ale... doskonale Cie rozumie, mam to samo właśnie u mnie, tez juz nie raz próbowałem i juz mam dosyć i tez właśnie kusi kogos poznać, ale poznac kogos poważnego to ciezko, tutaj też można się przekonać że z tym ciezko.

Gość miły pozna
fantaaa napisz na gg: 2794334 to moje gg

Gość miły pozna
mezaaaaatka ale... skad jestes?

Facet z podkarpackiego, 29 lat, żona i dziecko- jak wam się podoba krzywdzić jego żonę i do tego dziecko to piszcie do niego i umawiajcie się. Niewiem czy to we mnie jest problem czy w was. Żegnam ozięble

Monia,ja Ciebie nie rozumiem...skoro żona nie chce z nim sexu uprawiać,to też go krzywdzi...ale Ty widzisz tylko jedną stronę... Mój mąż jest kochany,ale od pewnego czasu sex z nim stał się świętem...a ja mam potrzeby większe...czy to znaczy,że mam z pożądania usychać...nie jestem zakonnicą... a pozatym z nikim się nie umawiam i nikogo nie krzywdzę,piszemy tu tylko to co czujemy,a Ty od razu ludzi krytykujesz...

różnica jest jednak taka że on chce się spotykać również a nie tylko pisać, stwierdzam to po podstęonej rozmowie z nim na gg więc w tym co ty piszesz oxana jest jeszcze pół biedy

jeżeli są w małżeństwie problemy natury seksualnej to należy się udać do seksuologa, może jest w tym jakiś głębszy problem a nie tylko chop siup zmienić sobie na chwile faceta i fajnie jest...

Monia , jak to jest rozmowa na gg :) nie sądzisz ze powinna byc poufna ,a nie paprać :)

Gość miły pozna
fantaaa wiesz nie kazdy to rozumie ;)

co wy tak wszystkie bronicie tego faceta jestem ciekawa. Wy też napewno zdradziłyście i nawet nie macie poczucia winy i jeszcze to usprawiedliwiacie- jedyne wyjście na to wszystko. Kończe to pisanie bo daremne to dla mnie

Monia...skoro taka święta jesteś to po co piszesz podstępem z żonatym facetem na gg...ja tam wolę mówić w prost,że szukam kochanka,niż udawać i flirtować podszywając się pod innych...

ja nikogo nie bronię,tylko wkurza mnie takie postępowanie...jaki Ty miałaś cel,że do niego pisałaś...chcesz wszystkich umoralniać...?

Gość miły pozna
dobrze jej napisalas, masz racje w 100%. Znajdą sie takie świete a w rzeczywistości to nie powiem jaie są.