Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radiesteta21

Test partnerski

Polecane posty

Gość Radiesteta21

Jestem radiesteta. Juz kilkakrotnie zwracali sie do mnie pary i ludzie z fotografia partnera(ki) aby sprawdzic czy nadaja sie do siebie. Test wyglada nastepujaco: Oboje klada lewa reke na stol w odleglosci 2-5 cm od siebie. Nad ta przestrzenia trzymam wahadelko. Jezeli jest ruch wahadla w lewo albo tam i z powrotem, to nie nadaja sie do siebie. Jezeli bedzie ruch w prawo to pasuja do siebie. Duza role odgrywa wielkosc kola ktore robi wahadlo, im wieksze tym bardziej do siebie pasuja. Mozna tez robic test z 2 fotografii. Jedna para zignorowala moje ostrzezenie ze sie nie nadaja do siebie. po kilku miesiacacg rozesli sie.

Gość wódz dzielnych małp
Odwaliło? Chcesz mi wmówić, że takim gównianym sznurkiem i ciężarkiem, zaglądasz w tajniki ludzkich umysłów i wędrujesz szybciej, niż stały dla nas, nurt czwartego wymiaru? Jeszcze takiego tu nie było. Już dwie tzw wróżki się tu plączą, jeszcze radiesteta nam potrzebny. Zabierz się chłopie do uczciwej roboty.

Gość wódz dzielnych małp
I oczywiście, nie Ty wprawiasz w ruch ten gówniany sznurek i ciężarek :D

Gość Radiesteta21
To jest zadanie dla ludzi duchowo bardzo rozwinietych! A ci przedmowcy znajduja sie duchowo jeszcze w epoce kaminnej. Ludozercy z Nowej Gwinei tez nie wierza w samoloty, komputery, komorki, telefony itp.

Gość wódz dzielnych małp
Papuasi z Nowej Gwinei już dawno widzieli samoloty i inne techniczne zabawki i żyją teraz z turystyki. Ten Twój tzw rozwój duchowy :D to bełkotliwa pułapka dla naiwnych i pragnących się dowartościować. Twoja metoda jest łatwa. Po prostu jako mistrz duchowej wzniosłości :D dostrzegasz jej pierwociny u swoich klientów i oznajmiasz im ten fakt z namaszczeniem :D

Gość Radiesteta21
Moi przedmowcy maja lek przed postepem. a wiekszosc Polakow nie lubia ludzi madrzejszych od siebie, wola glupich, azeby mogli udawac madrego!

Gość wódz dzielnych małp
Twój przedmówca! Do jednego nie potrafisz zliczyć? :D Jaki to postęp, machanie tzw wahadełkiem nad fotkami? A sam to kim jesteś, że tak pouczasz mnie Polaka? Kolejny specjalista od wad narodowych :D

Gość wódz dzielnych małp
Nie muszę udawać mądrego. Wystarczy mi, że nie jestem kompletnym idiotą, który rzeczy trudne próbuje załatwić w łatwy sposób, przy okazji dają zarobić spryciarzowi :D takiemu jak Ty :p

Gość radiesteta21
Tym glupio-madrym zalecam wejsc na ezoforum.pl lub esoterikforum.at. Obawiam sie ze nie wejda, bo to tylko dla madrych ludzi!

Gość alicja---
tak na marginesie, glupi nie potrafi udawac madrego :P

Gość radiesteta21
Glupi jest przekonany ze jest madry! Jezeli ktos w to nie wierzy, to niech tu nie wchodzi. Ja tez nie wchodze tam gdzie nie mam pojecia! Np. Jak wyleczyc glupote!

Gość Fiutek76
Test bardzo trafny, zalecam!