Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mukita24

za dużo schudłam po ciąży! poradzcie kobietki.

Polecane posty

Gość mukita24

przed ciążą ważyłam 58 kg przy wzroscie 163cm.w ciazy przytyłam 12 kg.wazyłam 70 kg idac do porodu. teraz 3 miesiace po porodzie szchudłam 21kg i waże 49 kg, jestem sucha jak wiór, co mi sie nie podoba, karmie piersia, ale butle tez daje normalnie jem , tyle ze maly ciagle placze, takze malo spie, ciagle w ruchu jestem, lekarz kazał mi zrobic morfologie i badanie moczu, ale zaraz po porodzie miałam robione i było wszystko w normie a teraz mowi ze moze mam anemie ze tak schudłam. dziś poszłam na badania boje sie. miała ktoras z was tak? pisałam na ogólnym ale tam sie nie doczekałam odpowiedzi.

Ja po urodzeniu wygladalam jak cien czlowieka, bylym za chuda!!!!!! Trudno mi bylo przytyc, ale po trzech latach udalo sie!!!!! Zrobilam wszystkie mozliwe badania, wszystko bylo ok.

Gość kochamzyciee
najpierw bedziesz tyc apotem sie odchudzac odzywiaj sie zdrowo ruszaj sie i ciesz zyciem:)

Gość Przyszła * mama
Jeju, nie wierzę, mogę zapytać jak udało Wam się tak szybko schudnąć? Co robiłyście, e tak szybko zgubiłyście nadmiar????????????

ja nic specjalnego, zajmowalam sie dzieckiem........co drugi dzien biegalam ok 30.min. Kocham sport i musialam znalesc odrobinke czasu zeby chociaz pobiegac, jadlam duzo.

Gość Przyszła * mama
Biegałaś 30 minut, to nie takie nic :) Dobrze wiedzieć, bo ja już tyle przytyłam, a to dopiero początek ciąży :(

Gość mukita24
ja nie cwiczyłam, ani nie byłam na diecie zadnej . Tylko ciagle maly płakał i non stop na nogach, noce nie przespane itp. no i w ciągu tygodnia mi sie skonczyło krwawienie po porodzie bo miałam w szpitalu bardzo silne a potem jeszcze tydzien w domu takie lekkie i sie skonczyło. dziewczyny myslicie ze to cos powaznego? a jeszcze mam pytanie o włosy? czytałam ze po porodzie wypadaja a mi wrecz zrobiły sie lepsze nie przetłuszczaja się tak jak w ciazy i nie wyłaża .

Hej.Przed ważyłam z reguły 63kg (175cm), przytyłam prawie do 80, a jakieś 3 miesiące po porodzie byłam szkieletem (55-57kg) z cieniami pod oczami. Opieka nad dzieckiem, nowe obowiązki mnie wykańczały. Do tego doszła anemia. Waga unormowała mi się mniej więcej rok po porodzie (wróciło stare, dobre 63), ale anemię mam do tej pory (już 8 rok) i nic na nią nie działa. Spokojnie - maleństwo na razie tak cię odchudzilo, ale wrócisz do normalnej wagi jak wreszcie trochę odpoczniesz (tzn.jak dziecko będzie nieco bardziej samodzielne).