Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wierze!!!!!!!!!

dopalacze

Polecane posty

Gość nie wierze!!!!!!!!!

podobno cała nagonke na to swiństwo zrobił ZGIERZ wiecie coś na ten temat?????????????????/

Gość nie wierze!!!!!!!!!
nikt nie wie :))

ja myślę że w wielu miastach Polski była taka nagonka ...nie muszę daleko szukać w moim mieście od jakiego czasu też było podobnie..... burmistrz szalał na całego co chwila pojawiały się artykuły w lokalnej prasie ....jeśli miałabym się wypowiedzieć na temat czy zamykać takie sklepy czy nie to jestem na tak zamykać.... za dużo dzieciaków i u nas wylądowało w szpitalu po zażyciu dopalaczy wiadomo że nie znikną całkowicie z rynku i zawsze się znajdzie sposób żeby je sprzedawać ale czemu to ułatwiać ?

Gość do pani wodnik
Możesz podać choć imie jednej z ofiar dopalaczy podpierając się źródłem innym niż TVN? Już wczoraj w TVP przyznano że NIE MA ani jednej potwierdzonej ofiary dopalaczy! Cała ta nagonka i akcja jest podparta tylko i wyłącznie pomówieniami! Ktoś wziął jakąś heroinę, zatruł się a w szpitalu powiedział że wziął dopalacze, no bo co miał powiedzieć, że heroinę wziął żeby mu policję ściągnęli? Szkodliwość dopalaczy to wszystko są pomówienia! Nie ma żadnych badań potwierdzających ich szkodliwość!

Gość seksowna kobietka
tak tak, dopalacze sa smaczne und zdrowe i trzeba ich bronić jak niepodległości :)

ja nie opieram tego co napisałam na TVN a na tym co dzieje się tuż obok mnie w moim mieście ...dwoje z tych dzieciaków które wylądowały w szpitalu znam z widzenia ....chłopak mieszka na moim osiedlu a dziewczyna jest koleżanką mojego syna razem chodzili kiedyś do gimnazjum i wiem na 100 % że te dwie osoby zażywały dopalacze na jakiejś imprezie ....były jeszcze 3 przypadki ale osobiście nie znam tamtych dzieciaków a nie sądzę że wylądowali w szpitalach po zażyciu np heroiny bo to nie ten kaliber ludzi dodam że wszystkie te dzieciaki żyją bo pomoc przyszła na czas

mogę podać jeszcze jeden przykład kolegi mojego syna z którym razem chodził do LO .... ten kolega w szkole opowiadał jakie miał loty po zażyciu jakiego świństwa które kupił w sklepie z dopalaczami ....dostał omamy że jakiś smok go po domu gonił ...walczył z nim ...gryzł po niby ogonie a jak przyszedł do siebie okazało się że ma całą rękę pogryzioną ....dobrze że nie dostał omamu że jest ptakiem bo pewnie chciałby wyfrunąć przez okno a że mieszka na 4 piętrze to by sobie z lekka polatał

Gość kto w to uwierzy
jak mnie to wkurwia. najpierw PO pozwala na wykwit takich sklepow, a jak spoleczenstwo sie jednak oburza i juz nie wypada na dopalaczach zarobic, zwlaszcza przed wyborami, to odwracaja kota ogonem i niby z dopalaczami walcza.zaklamnie.

kto w to uwierzy...zgadzam się z Tobą ....nigdy nie powinno dojść do takiej sytuacji że takie sklepy rosły w miastach w takich ilościach jak grzyby po deszczu a może to było zamierzone ...pozwolimy ....a przed wyborami zrobimy krucjatę żeby się przypodobać społeczeństwu ....cholera wie jaka jest prawda ...w końcu polityka to jedno wielkie bagno

Codziennie giną ludzie po zażyciu heroiny czy innego świństwa, ale o tym się milczy, nawet rocznych statystyk nie podają w wiadomościach. A tu proszę, raptem 2 osoby zmarły po dopalaczach i już afera. To samo może się stać po wypiciu domestosa, na którym także jest napisane - nie do spożycia. Narkotyki były, są i będą. Zamknięcie dopalaczy nic nie zmieni. Nie zrozumcie mnie źle. Nie jestem za braniem, ale nikt nikogo nie zmusi, do zaprzestania. Nie kupią w sklepie, kupią od dilera jakieś gówno co równa się wspieraniu mafi. A tak to chociaż nasz polski rząd może mieć nad tym jakąś kontrolę. Przynajmniej w szpitalu będzie wiadomo jak ratować takiego delikwenta, bo wiadomo co zażył. A to, że dzieciaki to kupują, to chyba musi byc jakiś przypadek, bo podobno sprawdzają tam dowody. Wątpię, żeby osiedlowy diler miał taką procedurę. Jeszcze jedno mnie zastanawia. Co z alkoholem? Czy on nie zabija? Nie rujnuje ludziom życia? Całe rodziny cierpią. I co? Nadal jest legalny, a przecież też używka, która prowadzi do strasznych skutków ubocznych. Według mnie to jest jakaś kiełbasa przedwyborcza, albo mafia się wk...ła, że ktoś im robi konkurencję.

Gość seksowna kobietka
i znowu te farmazony o alkoholu i heroinie :o

U mnie nad morzem w sezonie...Interes kwitł z tymi dopalaczami :/ więcej było tych budek niż z kebabem :) śmieci :/