Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perełka-321

Gdzie lepiej rodzić w Nowym czy w starym szpitalu w Tarnowie?

Polecane posty

Gość delikatnaaaaaaaa.
oooo, tarnowianka:) wow:) witam:) ja co prawdanie nie byłam i jestem w ciąży i nie mam pojęcia w ktorym lepiej ale możemy tu sobie popisać, to wątek bedzie rósł i większe szanse ze ktos Ci odpowie:)

Gość perełka-321
Miałam nadzieję że tu ktoś zagląda z Tarnowa lub okolic. Mam problem bo nie dawno przeprowadziłam się z innego miasta do Tarnowa, nikogo tu nie znam i nie moge się nikogo poradzić, o to gdzie rodzić.

Zdecydowanie moim zdaniem nowy szpital . Teraz mają tam krzesło do rodzenia , więc nie musisz rodzić na leżąco , ale to w tym pokoju do porodów rodzinnych .. A Ty zamierzasz rodzić z mężem czy sama ??

Gość delikatnaaaaaaaa.
Hmm, no tak na logike, to oczywiście, że nowy. bo nowy:) i na pewno jakies wyższe standardy:) ale hmm, może to też chodzi o amtosfere panujaca a nie tylko o ladna sale.:)

Gość perełka-321
Ja będę sama rodzić bo mąż mdleje na widok krwi także odpada, wolę sama być niż się dodatkowo stresować czy jemu nic nie jest.

Ja rodziłam w nowym i byłam zadowolona , i powiem Ci że polecam wziąć męża poród to nie tylko krew i parcie , ale większa część to same skurcze i ból .. Mnie bardzo pomogło że miałam z kim pogadać jak łaziłam po korytarzu czekając na rozwój akcji , pomógł mi pod prysznicem , trzymał mnie jak skakałam na piłce , do niego się przytulałam w czasie mega skurczów . Sam poród na łóżku trwał 10 minut , wtedy może przecież wyjść z sali ... No i nie martw się że będziesz się o niego martwić , ból jest taki że nie jesteś w stanie o niczym innym myśleć :P Nie no żartuje .... nie chce Cię straszyć ani na siłę przekonywać ale myślę że watro rodzić razem . A tak jeszcze dla przykładu to poród mojej siostry trwał z 6h .. Sześć godzin łażenie po korytarzu porodówki , chyba lepiej jest mieć kogoś obok siebie

Witam! Ja rodziłam na Nowym dwa razy, jestem zadowolona, w sumie nie wiem jak jest na starym bo tam nie rodziłam, ale słyszałam różne opinie i raczej na plus był nowy szpital.

Gość patel1242
a ja rodziłam na starym szpitalu i też jestem zadowolona, miałam bardzo fachową opiekę