Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w 5 tyg

ciagle jest mi zimno 5 tydz ciazy

Polecane posty

Gość jestem w 5 tyg

ktos tak mial ?

Gość thaisse80
ja tak raz mialam ze dostalam dreszczy w 16 tc. ale bylo wszystko ok.

Gość jestem w 5 tyg
:)ok wiec to normalne

Gość jestem w 5 tyg
u mnie objawow brak :) ale jeszcze moga byc przedemna az sie boje jak zwala sie wszystkie naraz

Gość Kangur z bagien
Ja tek miałem w 6 tygodniu :P

Gość jestem w 5 tyg
:P panie i jak sie pana losy dalej potoczyly :P ? ale dzis wstalam jakas taka polamana , miesnie mnie bola (bicepsy) jakbym trenowala :(

Gość jestem w 5 tyg
zawsze mialam zimne nogi i dlonie , no ale stop to prawie nie czuje ale widze nie tylko u mnie tak :) zimno mi jest poprostu od srodka

Gość Kangur z bagien
A wszystko dobrze. Noszę małego w torbie :P

Gość Mnie strasznie boli w
lędźwiowym odcinku kręgosłupa i w rękach od łokcia w górę. Nie wiem czy to też jeden z objawów, ale mam problem ze stolcem i chodzę tylko raz na 3 lub 4 dni:(. Czy Wy też tak macie kochane dziewczyny? Oprócz tego mam wzmożony apetyt, czasami bolące podbrzusze, powiększone i trochę bolące piersi przy dotyku. Czuję się jakbym miała nadmuchany balon-mam tutaj na myśli swój brzuch:)

Gość jestem w 5 tyg
a to zycze kolego spokojnego rozwiazania :P :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość jestem w 5 tyg
9 [zgłoś do usunięcia] Mnie strasznie boli w lędźwiowym odcinku kręgosłupa i w rękach od łokcia w górę. Nie wiem czy to też jeden z objawów, ale mam problem ze stolcem i chodzę tylko raz na 3 lub 4 dni . Czy Wy też tak macie kochane dziewczyny? Oprócz tego mam wzmożony apetyt, czasami bolące podbrzusze, powiększone i trochę bolące piersi przy dotyku. Czuję się jakbym miała nadmuchany balon-mam tutaj na myśli swój brzuch wzmozonego apetytu to brak , ale bol w rekach od lokcia w gore to wlasnie mam :O szczegolnie boli mnie lewa reka az z trudnoscia ja podnosze moze tez bedzie leworeczny /leworeczna jak ja :P a te inne objawy jak bole podrzusza to w poczatkowej ciazy zdarzaja sie :) ale wogole nie wiem co maja rece z ciaza :(

Gość Do objawów, które już
powyżej zostały wymienione ja ze swojej strony dodałabym jeszcze to, że mam bardzo, ale to bardzo żółty mocz. Czy któraś też tak ma?

Gość Kangur z bagien
Dzięki. Ja jak mi było zimno, to napaliłem w piecu. Także możesz skorzystać z mojej rady :D

Gość malutka babeczka
jestem w 7 tyg ciazy i mam tez takie objawy.moze nie wciaz ,ale czesto mi zimno.podobno to mija po 3 trymestrze

Gość gość
Te bóle mięśni tez miałam przeszły mi po paru dniach, ale słuchajcie to dużo energii kosztuje wyprodukować człowieka, będzie wam zimno i słabo spać sie chce wszystko boli itp :) nie sraczkujcie sie :D