Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewka eunia ewusia

do wrozki astrid

Polecane posty

Gość ewka eunia ewusia

Witam pania pani mi wrozyla tydz temu zapytalam sie o moja firme , oraz czy bedzie mozliwa ciaza w tym miesiacu , pani napisala ze teraz nie bede w ciazy ale zajde w tym miesiacu czyli w listopadzie mialo by sie okazac ze bede w ciazy Dzis wyszly 2 kreski takze tak czy siak zaszlam ;) pozdrawiam.

Gość ja też pytałam Astrid
Czyli prawde ci powiedziała?? bo nie zrozumiałam.

Gość ewka eunia ewusia
ja sie zapytalam czy w tym miesiacu nie dostane okresu , (moze tak napisze) pani napisala ze jeszcze nie zaszlam ale jak dostane okres , i zaczniemy sie starac to zajde wiec pod koniec pazdziernika mialabym zajsc czyli w listopadzie nie dostalabym niby okresu a tu niespodzianka juz jestem w ciazy ;)

Gość ewka eunia ewusia
ale tak dziekuje pani za poswiecenie czasu :) jesli pani przeczyta to bo i o moja firme ladne karty wyszly i niech tak bedzie !

Gość Cougargirl21
tak i ta sama wrózka przpowiedziła dziewczynie która ja zapytała kiedy zda prawko a pani specjalistka astrid jej odpisała ze za 2 razem ale ma nie isc na kurs do instruktorki tylko do faceta a dziewczyna jej napisała ze juz 5 exam oblała to jak moze zdac za 2 poza tym egzaminatora sobie nie wybierasz takze czy babka czy facet to wpływu na to nie miała a wrózka astrid to ma tyle talentu co kot napłakał

No to miała racje jeno sie o miesiac pomyliła.

Gość ewka eunia ewusia
ja wiem ze nie kazdemu musi sie sprawdzac :) ale ja sie ciesze :D ze sie nie sprawdzilo ;)

Gość ewka eunia ewusia
ja tez pytalam astrid- nie tu nie miala racji bo w ciaze mialam zajsc dopiero a ja juz zaszlam ;) ale za poswiecenie czasu dziekuje , wazne by z firma sie sprawdzilo bo rok 2011 ma byc b .dobry i niech tak bedzie ;)

coguargirl - a ty wciaz tutAJ?? przeciez ona pisala ze chodzi o 2 raz od teraz.

Cougargirl - jesteś żałosna, nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.... Brak słów. Ośmieszyłaś się całkowicie.

Gość Cougargirl21
Wiem, strasznie się ośmieszyłam, ale teraz nie moge sie do tego przyznać bo mnie wysmiejecie. :( :( :(