Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakaz wjazdu dla samcow

Pytanie o faceta

Polecane posty

Moj przyjaciel jest jakis dziwny. Pochodzi z polskiej rodziny ale urodzil sie za granica. Jestesmy juz 4 lata dobrymi przyjaciolmi tylko, ze czasami on mnie wkurza. Porozumiewamy sie po angielsku (jego polski jest do bani)ale nie w tym rzecz. Otoz, on zawsze wszystko obiecuje a nie dotrzymuje slowa. Tzn. mowi mi, ze przysle mi to i tamto i zapada cisza.........Zapomina o moich urodzinach, nawet glupiej kartki nie wysle :( A jednak dzwoni do mnie co 2 dzien i gadamy ok.2 godzin :( Mowi, ze jestem wspaniala. Wakacje spedzilam w jego kraju i bylo wspaniale a teraz takie zachowani. Czy kazdy mezczyzna tak czesto zapomina, co mowil/obiecywal? :(

Gość Bombeel
On się boi, ż e lecisz na jego kase :D

Gość Najwiekszy bubel
to Polak urodzony za granica :-O

Chodzi mi o to, ze on mowi mi jaka to jestem wspaniala a zapomina o urodzinach :(

Nic od niego nie chce. Raz tylko poprosilam, czy moze mi kupic i wyslac ksiazke (dodala ze kase wplace mu na konto). Powiedzia, ze ok, ze jutro kupi i mi wysle i ciszaaaaa...............do dzisiejszego dnia nie dostalam :(

no fakt oni zapominaja czesto, ale zeby az tak jak piszesz przypomina mi sie moja relacja z dawna z pewnym facetem tak samo, srutututu, a le jak cos obiecal to juz zapominal...jak dla mnie to jest jakis niepowazny