Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4 lata i zero deklaracji

Dlaczego facetom tak trudno założyć obrączkę? Czy może czekacie na tą jedyną?

Polecane posty

Gość babeczkaaaaaaaaaaaa
Każdy jest inny nie generalizujmy. Niektórym facetom na pewno się małżeństwo podoba inaczej nie żeniliby się :P

Gość ktos tu dobrze napisal
"ci co sie zenia sa pewnie chorzy na glowe w ostatecznosci boja sie ze lepszy towar im sie nie trafi " :D taka prawda panie

Gość babeczkaaaaaaaaaaaa
tak mówicie a i tak się ożenicie jak stracicie głowę dla jakiejś panienki tak to już jest

Gość no jak bedziemy mieli po 30
pare lat i juz mlodej dupy sie nie poderwie...

Gość babeczkaaaaaaaaaaaa
a ile macie lat?

Gość 28 i nie mam zamiaru sie zenic

Gość 4 lata i zero deklaracji
ale takie oświadczyny w trakcie namiętności (nie po sexie) tylko gdy poziom podniecenia jest bardzo wysoki i on mowi do ucha proste "wyjdź za mnie" też byłoby niezłe:):classic_cool: aż mi moje piersi zafalowały ..... pierścionek mogłabym dostać po sexie jako potwierdzenie, że mówił prawdę:D

Gość ale twoj obecny ci tak nie
powie wiec cie nie nakrecaj :classic_cool:

Potwierdzam: żenić się nie opłaca. Babom odpierdala po ślubie, a mężczyźnie może być tylko gorzej. A przy rozwodzie to facet ma przepierdolone.

Gość kobietasuper
Babom odpierdala bo facet to zwykłe prosie po ślubie. Jak można sie nie wkurwiać na kogoś kto tylko chleje piwsko prze telewizorem i nic nie robi? Dlatego małżeństwu mówię stanowcze NIE!

Gość wszystko bez sensu

Gość wszystko bez sensu

kobietasuper => Chlał tak samo przed ślubem, I wtedy jej nie przeszkadzało. Baba myśli, że fakt noszenia obrączki czyni z mężczyzny niewolnika. Na pohybel małżeństwu.

"statystyki jakoś pokazują że mężczyźni zarabiają więcej, szybciej awansują, rzadziej są bezrobotni. to że żona zarabia więcej niż mąż to SYTUACJA WYJĄTKOWA. zwykle jest odwrotnie" nie zgadzam sie absolutnie, nie wiem skad masz takie statystyki. ja znam zupelnie inne, a tak sie sklada, ze zajmuje sie tym zawodowo!!! poza tym obserwuje pary i widze c sie dzieje...to faceci zaczybnaja tracic prace i sa na utrzymaniu zony albo mamusi. niestety kochani, wasze dobre czasy sie koncza!!

"Faceci chca zenic sie z kobietami - synonimami sukcesu: pieknymi, inteligentnymi, z powodzeniem, potrafiacymi sie utrzymac na niezlym poziomie, nie bojacymi sie 30 czy 40... ale, co zabawne, kobiety te - nazwijmy je Kobietami Sukcesu - potrafia byc szczesliwe same ze soba i malzenstwo im do niczego niepotrzebne " z druga czescia zdania sie zgodze, ale z pierwsza absolutnie. tak sie tylko nam wydaje, a parwad jest taka, ze facei boja sie Kobiet Sukcesu, bo to oni musza grac pierwsze skrzypce w zwiazku. wola takie ciche, skromen, szare myszki...z obserwacji to wynika