Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna_sz-n

SZCZECIN usunięcie ósemek - gdzie?? u kogo??

Polecane posty

Gość katarzyna_sz-n

Cześć dziewczyny! Pomóżcie proszę, bo muszę usunąć ósemki, ale nie wzięłam od ortodontki żadnego namiaru gdzie i u kogo to zrobić... :( Jakie macie doświadczenia, co/kogo polecacie albo odradzacie? Oczywiście tylko SZCZECIN.

Gość Tez Kaska ze Szczecina
Sluchaj, najlepiej usuwac pod nadzorem specjalistow. Polecam Szpital na Pomorzanach :). Tam sa dobrzy chirurdzy i zawsze to szpital ;). Ja rowniez musze usunac osemki (zwlekam i zwlekam) i jak sie w koncu zdecyduje to napewno na Pomorzanach :)

Gość katarzyna_sz-n
ten na powstanców wielkopolskich?

Nie na powstancow tylko na POMORZANACH!!

Gość hahahahaaaaaaaaaaa
Jedyny szpital na Pomorzanach to ten na Powstańców:P

Gość katarzyna_sz-n
Spokojnie, nie denerwuj się:) Chciałam się tylko upewnić, bo jak wpisałam w google "szpital pomorzany" to wyskoczył mi ten na ulicy powstańców wielkopolskich.

Czy na kazdym temacie musza byc podszywacze :-O Tak, to jest szpital na powstancow :)

Gość katarzyna_sz-n
ok, dzieki bardzo, cieszę się że dostałam chociaż jedną przydatną odpowiedź:) dzięki Kasia!

Nie ma za co i powodzenia Kasia :)

Gość flooop7890
temat już nieaktualny, ale moze ktoś będzie poszukiwał jeszcze pomocy. ja usuwałam wczoraj p. anny rzewuskiej, koło manhatanu, ma swój gabinet, jest chirurgiem. i jestem zadowolona. nasłuchałam się, ze inni rwą godzinę, a nawet dwie, a ta pani w 5 minut sobie poradziła, dodam, ze był całkowicie niewyrżnięty i to głeboko siedział, tak głęboko, ze korzenie były w zatoce szczekowej czy jak to sie tam nazywa. pani ta jako jedna z nieliczych usuwa na nfz bezpłatnie, jedynie za zanieczulenie doplacałam, ale to tylko 30 zł, bo chciałam silniejsze. w innych miejscach wołali sobie 400 zl, a musze usunąc 3 ósemki, tak więc cieszę się, ze trafialm na tą kobiete. oczywiscie opuchlizna, szczekoscisk wszytsko standardowo, no ale sam zabieg był ok. szybko sprawnie, a pani dr cały czas informowała mnie co teraz bedzie robic, co mnie uspokajało. tak więc polecam i nie bójcie się kochani, ja tez sie naczytałam, nasłuchałam, panika, az sie trzęsłam ze strachu, ale to wszytsko można przeżyc, nie jest tak tragicznie

Gość gość
Ludzie tylko NIE POMORZANY! Odradzam! obsługują niedouczone i niezbyt rozgarnięte studentki,które nawet na rentgen patrzeć nie potrafią!do tego mnie się obsługa (bo dentysta ich nazwać nie można) mnie się pytała wskazując na zdjęcie cyt. to to ,to to trzeba usunąć,proszę pokazać co....No Qa skandal! do tego prywatnie mają 3 razy drożej niż gdzie indziej a za samo ZA LĄDNIĘCIE do ust z DALEKA OD PACJENTA!!! BEZ OPINII kasują 50 zł. Tragedia, do tego akurat siedziała pani po wyrwaniu 8 z ogromną opuchlizną! okazało się,że nie dali jej nawet antybiotyku! nic. Porażka, komunistyczny system i tyle! ODRADZAM

Gość gość
w gabinecie stomatologicznym http://www.bochinska.pl/ w Szczecinie przy ul. Santocka 15g wykonywana jest stomatologia chirurgiczna, czyli usuwanie zębów. Byłam w tym gabinecie, ale nie na wyrywaniu tylko na leczeniu. Fachowa obsługa, mili lekarze, polecam.

Gość gość
Up, up! Zna ktoś dobrego dentystę?