Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 90-90-EWELKA

BEZ SENSU CALA KAFETERIA ..

Polecane posty

Gość 90-90-EWELKA

Jak ktos ma problem nie wypowiada sie nikt ale przy jakis glupotach typu czy podoba sie Wam imie setki osob ....

Gość 90-90-EWELKA
Nie wiem .. ja chyba konkretnie zadnego ale tak wywnioskowalam jak przegladam te forum ... Ja jestem przerazona bo zostane mama .. Nie wiem czy sobie poradze ... Mloda jestem ...

a mi się wydaje właśnie że sporo problemów jest tutaj poruszane, niektóre rozwiązują się już po 3-4 odpowiedziach a inne wymagają zagorzałej dyskusji :) Spodziewasz się dziecka? Jesteś z rocznika 90'?

Gość 90-90-EWELKA
Rocznik 90 .. Bede rodzic w wieku 21 lat ....

Gość 90-90-EWELKA
Poczatek 6 miesiaca ...

Gość transminator
tylko nie łącz się z nieodpowiedzialnym facetem z facetem infantylnym który niezapewni ci bezpieczeństwa pieniężnego ani siłowego najodpowiedniejszy będzie jakiś pijak o przepraszam pijący on z każdym się dogada i bezpieczeństwo gwarantowane masz bo chyba tego Tobie brakuje?

Ja urodzilam majac lat 20. nie uważam, że to jakaś tragedia. Mam męża mam dom... jest dobrze. Głowa do góry. Czym się martwisz?

Gość 90-90-EWELKA
Mezem ...

Ale co z nim nie tak? Nie chcę się domyślać, napisz trochę jaśniej... Co ma Ciebie i dziecko gdzieś czy co? Nie cieszy się? Odszedł?

Dużo zależy jaka to jest pomoc ;) Może ludzie nie znają odpowiedzi ? Albo po prostu już mają alergię na pytanie "Czy mogę być w ciązy" itd.Z tym to do lekarza -nie na kafe ;)

Gość 90-90-EWELKA
Niby sie cieszy .... niby bedzie dobrze , wszystko wporzdku ale on tylko tak duzo mowi zauwazylam ... Zaczyna mnie klamac , dobrze sie bawi , jak mu sie prawde powie to obrazony , nie odzywa sie... Wszystko na mojej glowie, on sie nie martwi czy cos jest kupione , w czym to dziecko bedzie chodzic ubrane i co jesc bedzie .. Dobrze , ze mam mame ...To ze nie interesuje sie mna to jeszcze przezyje ale nawet nie zapyta jak sie czuje ...

a to dupek... niestety... teraz jakoś częsciej tacy się pojawiają... chyba odwracanie się od kobiety noszącej dziecko staje się czymś modnym... długo jesteście małżeństwem?

Gość 90-90-EWELKA
malzenstwem to nie jestesmy ... I jak tak dalej pojdzie to nie bedziemy ...

Gość no to przegralas zycie. ale
kogo winic? wsjo z wlasnej inicjatywy przeciez. :/