Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Readhead

Narkomania

Polecane posty

Gość Readhead

Cześć.Myślę od czego zacząc.Cięzko jest poskładać zdanie w normalny sens ale jakoś musze to napisać.Potrzebuję pomocy..Mój chłopak pracuje za granicą.Dobrze nam, sie nawet układało..dlaczego w trybie przeszłym.już wam opowiem.Jak zaczęłam na wstepie pracuje za granicą choć niewiem czy mozna nazwac to pracą.Od 2 lat pali i bierze co tylko sie da nie pomijając to ze strzykawki i igły są na poziomie dziennym.ukrywał to przedemna przez 6 miesiecy bo jak twierdzi-bał sie o tym powiedzieć.ostatnio pokazal mi swoje ręce pełne znamion od igieł.kompletnie nie wiem co mam zrobić.Przez tyle czasu układało nam sie swietnie dopoki nie zerwalismy kilka dni przed wyjazdem.Teraz wrócił po 6 miesiacach chce wszysztko odbudować tzn to ze wyjechał.Ale jak zyć z chłopakiem który jest przy tobie tydzien dwa a moze kilka dni a nastepnie mowiac slowo żegnaj wyjezdza tysiace km od ciebie?na te pytanie nie znam odpowiedzi niestety.Nie dawno wrócil do Polski.Twierdzi ze w Polsce sa okropni ludzi ze tam jest mu lepiej.Chyba tylko dlatego ze ma ziolo na kazdym kroku.A Więc moje pytanie jest takie.Jak pomoc chlopakowi ktory pali wszystko co jest zielone i potocznie nazwane narkotykiem,jak pomoc chlopakowi ktory juz naprawde nie wie co ma z tym zrobić.Niewiem dla mnie to nowa sytuacja,wiec zdaje sie na was na wasze podpowiedzi.nie chcem go stracic nie chcem zeby tak sie meczyl.ale wiem ze nie dlugo znowu wyjedzie i tam bedzie robil to samo.Prosze pomozcie mi