Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 13latki

wlasnie podsluchalam rozmowe mojej corki

Polecane posty

Gość mama 13latki

moja corka ma 13 lat , przyszla dzis do niej kolezanka i siedzialy sobie w pokoju. przechodzilam obok jej pokoju i tak cos mnie skusilo zeby podsluchac o czym rozmawiaja. wiem moze to infantylne. i slysze moja corka mowi:'' wiesz na poczatku tak troche bylam sztywna i jakos tak mnie to trudno wchodzil, troche mnie pieklo ,ale pozniej juz bylo fajnieeeee" i zaczely sie chichrac. ja z tego sozku po prostu odeszlam i czy to oznacz ze moja 13-letnia corka uprawia JUZ SEX?!?!?!?!?

Gość vbionjlzkmxc ,
mamuska i ty z typ pytaniem na forum przylazlas ?:D o ja pierdole :D:D:D

czy to oznacz ze moja 13-letnia corka uprawia JUZ SEX?!?!?!?!? Chyba jeszcze jestes w szoku. Ogarnij sie i spokojnie porozmawiaj z corka. Masz o czym a nie zadajesz pytania obcym ludziom!

Gość bzdgtrgyta
13lat to jeszcze dziecko ....mam córke chyab bym jej zapytała ale najpierw zapewniła ze nie bede jej za to potępiać zapytałabym czy chce isc do ginekologa i wgl ... miałaby moje wsparcie mimo ze byłoby mi trudno jak cholera

Gość mama 13latki
chyba szukam pocieszenia ,bo po porstu nie moge sobie tego wyobrazic. przeciez to jest jeszcze dziecko! jestem w szoku. nie wiem czy powiedziec o tym mezowi.

Nie no spoko...mezowi mozesz powiedziec na koncu po tym jak pol Polski to na kafe przeczyta. p.s. idiotyczne prowo tak na marginesie :o

Gość bzdgtrgyta
mężowi nie mów zachowaj zimna krew moze poprostu twoja corka zmyslila to słyszac opowiesci starszych kolezanek chcoala zaswiecic ze ma to jzu za soba

Gość mama 13latki
no ale ja nie chce zeby ona uprwiala sex w takim wieku. wiem ze jej nie przypilnuje i jak bedzie chciala to nawet zrobi to w szkole w toalecie. ale boze swiety,oddawac sie tak w tym wieku ,przeciez ona nie jest w ogole swiadoma tego co robi! szczerze to chyba jestem zawiedziona, jezeli uprawia sex. w tym wieku to stanowczo za wczesnie!

Gość MOŻE CHODZI
O TAMPONY?JA W TYM WIEKU MIAŁAM TRUDNOŚĆ Z ICH WŁOŻENIEM,ALBO ONANIZM,W TYCH LATACH BADA SIĘ SWOJE CIAŁO I CZASEM WKŁADA PALEC,NIE PRZESADZAJ

Gość Egocentyrczka
Może chodzic o narkotyki... One też na początku pieką po nosie :D

mężowi nie mów zachowaj zimna krew :D Jasne, po co obcemu facetowi zawracac glowe:)

Gość Lindax30000w
to mozliwe teraz coraz młodsze dzieci to robią porozmawiaj z nia

Gość bzdgtrgyta
nie pod tym wzgledem ma nie mowic ale faceci a tymbardzej tatusiowie okazuja sie straszni napewno tego nie zrozumie spierze małej dupe a poc oc to ? nie lepiej spokojan rozmowa po ktorej i matka i corka bede sie czuc spokojniej ?

Gość mama 13latki
nigdy nie rozmawialam z nia na TE tematy ,wiec dla mnie to bedzie krepujaca sytuacja ,jak i dla niej zreszta. najgorzej,ze nie wiem od czego zaczac. chyba musze sie z tym przespac. jestem w totalnym szoku...........

jestem w totalnym szoku........... Postaraj sie z niego wyjsc, bo pozniej czekac Cie moze kolejny szok. Ciaza.

O antykoncepcji.... Ehhh ... ja mysle ze lanie w dupsko dobrze jej zrobie ;P i tez bedzie pieklo.

Gość MOŻE CHODZI
A POZATYM JA JUŻ W WIEKU 12 LAT TO ZROBIŁAM I NIE ŻAŁTJĘ,WIEDZIAŁAM CO ROBIE,CZUŁAM TAKĄ CHĘĆ,ŻE NIE MOGŁAM SIĘ POWSTRZYMAĆ,SAMA NAMAWIAŁAM FACETA ON SIĘ BAŁ

Gość masakra jakas
- co sie robi z tymi dzieciakami teraz toprzechodzi ludzkie pojecie! Mam12 letnia corke na sama mysl ze moglaby uprawiac sex za rok robi mi sie slabo! W dupach sie smarkaczompoprzewracalo!!!!!!

Gość MOŻE CHODZI
A POZATYM JA JUŻ W WIEKU 12 LAT TO ZROBIŁAM I NIE ŻAŁTJĘ,WIEDZIAŁAM CO ROBIE,CZUŁAM TAKĄ CHĘĆ,ŻE NIE MOGŁAM SIĘ POWSTRZYMAĆ,SAMA NAMAWIAŁAM FACETA ON SIĘ BAŁ

Gość mama 13latki
zapytalam ja wprost po tym jak jej kolezanka wyszla strasznie sie zmieszala a pozniej cos o woznym mowila a teraz cisza nie moge z niej nic wyciagnac

Gość =kloo=k
Droga mamo ,najpierw sprobuj porozmawiac.Moze to tylko fanatzjowanie, gdyby jednak okazalo sie prawda ,powinnas zrobic jej awanture razem z mezem i wyklad co z tego moze wyniknac,osmieszyc ze chyba nie chce byc mala kurwa.

Gość mama 13latki
dzisiaj nic nie zrobie,musze to przemyslec. najchetniej to bym ja zamknela w pokoju i nie wypuszczala az zmadrzeje! wiem,ze musze z nia porozmawiac i to jak najszybciej zanim dojdzie do tego ze zostane bardzo mloda babcia..... :-(

Gość mama 13latki
PODSZYW: zapytalam ja wprost po tym jak jej kolezanka wyszla strasznie sie zmieszala a pozniej cos o woznym mowila a teraz cisza nie moge z niej nic wyciagnac

Gość MOŻE CHODZI
I TAK RZADKO KTÓRY RODZIC SIĘ DOWIE KIEDY DZIECKO ZACZĘŁO NAPRAWDĘ

Gość MOŻE CHODZI
PRAWDA JEST TAKA ŻE W TYM WIEKU JUŻ SIĘ MYŚLI O SEKSIE I TO NATURALNE BO JUŻ ZACZYNA SIĘ ROZWIJAĆ,JAK MA OKRES TO MOŻNA ZAJŚĆ W CIĄŻĘ I TE SAME HORMONY DZIAŁAJĄ CO U DOROSŁEJ OSOBY,CHOĆ CIĘŻKO TO SOBIE WYOBRAZIĆ

Gość LauraBrak
Naprawde gówniarze teraz zaczynają jak najwcześniej kiedys to by było nie do pomyślenia ja w takim wieku mało jeszcze o tym wiedzialam gdybym coś takiego u mojej córki usłyszała to napewno dostałaby smarkula w dupe takie dzieciaki mysla ze to fajnie a póxniej 14-latki latają w ciaży porozmawiaj z nią musisz sie dowiedzieć