ciążata 0 Napisano Październik 5, 2010 Boję się że wpadłam:( obliczam że to 3 miesiąc ciąży:-( mam ciężka sytuację i brak wsparcia :-( ja się załamie:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciążata 0 Napisano Październik 5, 2010 Nie wytrzymam psychicznie tej nerwówki:-( pomocy! Potrzebuje pocieszenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieLubieNiedziel 1 Napisano Październik 5, 2010 3 miesiąc? od 3 miesięcy nie masz okresu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka83 0 Napisano Październik 5, 2010 i? od 3 msc nie masz okresu i dopiero się skapnełaćś że to ciąża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciążata 0 Napisano Październik 5, 2010 Okres mam ale trochę krócej trwa :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciążata 0 Napisano Październik 5, 2010 Martwię się ! Pomocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Październik 5, 2010 niezle prowo..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka83 0 Napisano Październik 5, 2010 pomocy ? a idź do ginekologa a jak ci pomóc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ...........OOOO../ Napisano Październik 6, 2010 CO TY BYŚ CHCIAŁA ZROBIĆ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wernera 0 Napisano Październik 6, 2010 a słyszałaś o testach ciążowych???bardzo prosty sposób żeby sprawdzić czy jesteś czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieLubieNiedziel 1 Napisano Październik 6, 2010 Zrób test, ale daję 99,9 % że nie jesteś w ciąży :O ciekawe po czym to poznałaś...:o pewnie cię mdli i w panikę wpadłaś :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciążata 0 Napisano Październik 7, 2010 Teraz strasznie boli mnie w prawym boku :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciążata 0 Napisano Październik 7, 2010 Nie wiem, może ten ból to oznaka ciąży:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość coś matka założycielka szybko Napisano Październik 7, 2010 a co to za problem zrobić test?? nie masz paru złotych na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piekna Helena Napisano Październik 7, 2010 cionza to fajno sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość byhytred Napisano Październik 7, 2010 debilka!! trzebabyło usunąć!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka j. 0 Napisano Październik 7, 2010 prowokacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciążata 0 Napisano Październik 8, 2010 O to chodzi że boję się zrobić test, a nie stać mnie na usunięcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no skoro się boisz to luzik Napisano Październik 8, 2010 zostało ci jeszcze 6 miesięcy na strach a potem urodzisz i bez testu się objedzie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciążąta Napisano Październik 8, 2010 Prędzej się zabije niż urodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale debilnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Październik 8, 2010 zabij sie jengo problemu mniej , prowo i tyle , a jak nie prowo to jestes njaglupszą istostą o jakiej slyszlam , test se zrob idiotko a jak nie to sie jebnijjjj z 10 pietra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach