Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polanagłowa86

jaka dac nauczke mojemu facetowi..chodzi o sex

Polecane posty

Gość polanagłowa86

bylismy na weekend w górach, pech chciał ze mielismy towarzystwo w pokoju i nici z planów na małe co nieco Atmosfera przez3 dni miedzy nami gestniała..napiecie erotyczne rosło... po 3 dniu jak kolega z pokoju pojechał do domu...to obudzilismy sie o 4 w nocy i zrobilismy szybki numerek około 5 minut... i poszlismy spac (ja oczywiscie nie doszłam) rano wstalismy bylismy sami ja wziełam prysznic..i myslałam ze bedziemy sie kochac teraz juz dłuzej, namietniej itd... ale mój facet już nie miał ochoty i stwierdził ze trzeba załatwiac sprawy...i tyle z mojego orgazmu..na ym wyjedzie dodam ze z róznych powodów wczesniej sexu nie uprawialismy 2 tygodnie i mam silną potrzebe wkurzył mnie powiedziałam mu co o tym mysle.... jaka dac ,mu nauczke...bo poczułam sie jak worek na sperme.... pomijajc wszystko wyjazd był cudowny

Gość idz sie z nim bzykaj
i jak bedziesz widziala, ze dochodzi zejdz z niego i powiedz, ze na dzis to tyle.

Gość miły pozna
i zrób na niego kupę

o to jest świetny pomysł, już będzie u skraju wytrysku, wtedy ty schodzisz mówiąc że już Ci się nie chce. hehe :P

Gość anakarola
miałam podobna akcję w piątek... przez caly dzien chyba z 10 numerków...wszystkie szybkie i nim się rozkręciłam już bylo po:O:O:O... w nocy kurwa znów to samo:O:O:O skończył i tyle.to zwróciłam mu uwagę,ze dziękuję mu bardzo za coś takiego i za to,ze teraz chyba się zwinę w tym super stanie... i dzięki temu od wtedy do dzisiaj(i nie wiem jeszcze jak długo)słyszę,zebym sobie innego szukała jak ja taka niewyzyta,niedopieszczona..itp...kładł mi juz do łóżka wszystkich moich znajomych..a moze ten ci zrobi a moze tamten..kup sobie wibrator..nie ja ci kupie... a w ogóle stwierdził,ze sama mu tak robiłam... yhy yhy fajnie,że:O:O:O pewnie,ze nie raz zwrciłam mu uwage,ale tylko wtedy kiedy po całym dniu bzykania już prawie nie wyrabiałam:O:O:O

Gość niedospany człowiek
Czemu ci ludzie tacy mściwi są? Zamiast się cieszyć z wyjazdu do kombinuje jak dać nauczkę. Jakbyś doszła to by zupa była za słona, taki z Ciebie typ człowieka.

Gość ale ja nie ropzumiem o co
chodzi, bezykaliscie sie 10 razy a ty ani raz nie doszlas ?!

Gość niedospany człowiek
Ona się jeszcze uczy. Zanim przestanie się wstydzić, popraiwać włosy i udawać niewiniątko to on już tryska. Z wiekiem będzie coraz lepiej. Takie trzydzestki to jest to! Możesz się kochać całą noc i nie masz dość, a jak masz ochotę na szybki numerek to robią się mokre jak zanim zdejmą spodnie.

Gość ostry_meksykanin
@polanagłowa86 jestes workiem na sperme. dziekuje dobranoc.

Gość najamka1
to dziwne 10 razy i niby szybko? coś kręcisz facet za pierwszym razem szybciej dochodzi potem może dłużej

Gość niedospany człowiek
w ciągu tygodnia dziewczę napisało, nie pod rząd!!! hahaha

Gość anakarola
napisałam "chyba z 10":O:O:O:O a rzeczywiscie to było 7 w ciagu całego dnia i ostatni tej nieszczęsnej nocy:O:O:O:O no i niestety jak mi się wkłada i wyjmuje na 3 minuty i nie ma przy tym gry wstępnej to orgazmu mieć nie będę.no sorry:O:O

Gość anakarola
dodam,ze mam 29 lat i wiem na czym polega sex,ale pewnych rzeczy nie przeskoczę:O:O

Gość polanagłowa86
to, ze sex był krótki nie przeszkadzało mi to bo to rozumiem i wiem ze tak ma ale potem była okazja zeby sie kochac bylismy sami i mogliamy sobie na duzo pozwolic a pomimo tego on nie chciał...bo juz ten raz mu wystarczył i to mnie wkurzylo reszta..jak jest fajny namietny sex i nawet nie dojde to nie przeszkadza mi to ale lubie jak sex jest długi namietny lubie byc potem cała mokra;)..jak nie dojde to trudno.... szybkie numerki tez sa super..ale po tak długim okresie abstynencji jeden krótki numerek działa na mnie frustrująco

Gość ostry_meksykanin
@polanagłowa86 wyreczyc twojego faceta? przewierce cie tak ze bedziesz miala dosc na 2 tyg. chodz a tak ci sakwe przetrzepie ze zaden grosik nie zostanie.

Gość polanagłowa86
byłam juz tam 4 razy;) co miałam zwiedzic to zwiedziłam;) zwiedzanie było...a gdzie sex:O?

Gość polanagłowa86
czy czytałas całośc? pisałam ze tak....ale jak juz wczesniej sobie ulzył to juz potem nie miał takiej ochoty a w trakcie wyjazdu przez 100% czasu mielismy towarzystwo

Gość jaki z tego morał
w tym najwiekszy jest ambarans,zeby dwoje chciało naraz!!!