Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blaaabla blaa

co mam zrobić?pzrprosić go?

Polecane posty

Gość blaaabla blaa

w niedziele bylam u mojego chlopaka, mialam zostac na noc. lecz nagle sie zle poczulam, powiedzialam mu o tym. niestety nie mogl mnie odwiesc bo pil piwo. wyszedl z pokoju, nie bylo go chwile, ja postanowilam skombinowac transport do domu, napisalam do naszego kolegi czy mnie odwiezie- nie uprzedzając o tym mojego chlopaka. dopiero jak kolega odp. to powiedzialam o tym i on sie chyba na mnie obrazil...jest na mnie zly od niedzieli,sądzi ze powinnam o tym powiedziec najpierw jemu a potem pisac po kolege... nie wiem co o tym myslec..przeciez nie zrobilam nic zlego, poczulam sie zle i chcalam jechac do domu. czy mam go przeprosic?

Gość hedjhdjdhfdhjff
słow "Przepraszam" to moze nie uzywaj tak wprost, ale powiedz mu, jeslici zalezy na dobrej atmosferze, to powiedz mu ze jesli go to tak bardzo dotkneło i zabolało,ze obiecujesz na drugi raz juz inaczej to wszystko załatwic, NBo nie jestes prporokiem , nie moglas wiedziec dokladnie jak mialas sie zachowac, na drugi raz inaczej sie zachowac BĄDŹMY LUDŹMI

Gość blaaabla blaa
probowalam mu dac to do zrozumienia ale mi nie wierzy... chyba mysli ze to tylko glupie obietnice, ze zrobie tak samo