Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GimnazjalistkaAnka

Nie mamy pieniędzy na jedzenie, jestem głodna :(

Polecane posty

Gość Skad jestes?
Skad jestes?

Gość ale na internet to masz
no no

Gość trzymj sie dziewczynko
nie raz i tak bywa w zyciu..szkoda ze mam do Cieie kupe km bo jakos bym sie podzeilila tym co mam:-)

Gość smutne em
nie martw sie jestem w identycznej sytuacji i mam jeszcze 2 letniego brata ktory wola mleko a ja nie mam tego mleka masakra:(

Gość To Ja Anka
Jak już wchodzicie to moze czytajcie :o Pisałam skad mam na internet i że musialam w tym miesiącu kupić podręczniki niektore dlatego nawet z alimentow od ojca nie zostalo mi w tym miesiacu nic. Skad jestem tez juz pisalam - Poznań.

Gość To Ja Anka
Smutne em - Ja nie mam rodzeństwa, ale wyobrażam sobie, co przeżywasz . Musimy się jakoś trzymac ! 🌼

Gość Skad jestes?
Mialam na mysli dzielnice. Juz wczesniej bylo takie pytanie, ale nie odpowiedzialas na nie. Nie musisz mi dogryzac tylko z tego powodu, ze chcialam pomoc.

Gość trzymaj sie dziewczynko
moze znajdzie sie ktos z okolic Poznania o dobrym serce i poratuje Was ..mysle ze sa jeszcze na swiecie dobrzy ludzie:-)

Gość To Ja Anka
Nie dogryzam Tobie, ale troche dziwne ze ktos sie wpisuje z tekstem "a na internet to masz??", jak juz gdzies pisze to czytam dany topik a nie pisze byle co... A adresu tutaj podawac nie bede, dzielnica Dębina

Gość taa niedobra pupa
Co do pomocy kościła to nie zawsze jest tak źle. Jedna osoba z mojej rodziny opowiadała, że miała kiedyś awarię prądu i nie było ją stac na elektryka... A naprawa nie była droga - chyba 60 zł. Nie wiedziała gdzie pójść i poszła do proboszcza.... I (szok) dał jej 100 zł żeby sobie naprawiła.... !

Gość taa niedobra pupa
Skontaktuj się z nimi choć na wszelki wypadek, może się jeszcze zdarzyć że zabraknie wam pieniędzy... Wiem, że w Poznaniiu działa tez fundusz wodociągowy co dopłaca czasem do rachunków za wodę. Mieści się na Staszica - na Jeżycach, można znaleźć adres w google, ale najlepiiej zadzwonić, bo oni nie zawsze mają środki... Także nie przejmuj się.... Grunt to informacja w dzisiejszych czasach. W Poznaniiu sa nawet miejsca, co można np. uczyć się jeździć konno w zamian za pomoc, jak ktoś nie ma kasy... A normalnie to kosztuje 35 zł za godzinę...

Gość Skad jestes?
Nie chodzi o adres. Jesli masz sieciowke mogybysmy sie umowiac i dalabym Ci jakis makaron, sos, etc :)

Gość Skad jestes?
A z tym Internetem to staly tekst, nie przejmuj sie. Informuje, ze w Poznaniu w bibliotekach sa darmowe punkty dostepu do Netu. Podobnie w szkolach i na uczelniach :o

Witam was widze ze sa jeszcze ludzie dobrzy na tym swiecie tez nie jest em w zaciekawej sytuacji moja mame zwolnili z pracy ja nie pracuje moja siotra ma zaledwie 14 lat druga studiuje i wogole nie ma dla nas czasu jeszcze rodzice co miesiac sla jej po 600 zl na mieszkanie i wydatki zostaje nam 500zl na utrzymanie 4osob w domu zadna pomoc od panstwa nam sie nie nalezy bo za duzo pola albo za malo bo za duzo zarabia moj tata albo za malo osob sie uczy patologia nasze prawo jest niesamowicie skomplikowane i chore

Gość dfgdgdgdfgdg
gowniane prowo

jestem wkurzona!!myslalam ze kafeteria jest to forum na krorym kazdy moze pomoc kazdemu,chocby dobry dobrym slowem ale widze ze tu sa niektorzy tacy popaprani na maxa,niektorzy maja naprawde poblemy jak ta dziewczyna i jeden deep pisze znajdz sponsora-zalosne

Gość elizabela
inne cwane dziewczyny to dawno juz muszelki ogolily i maja dobrych wujkow

Gość to nawet niezłe jest :)
Nie ma co jeść? A na internet to jest?

Gość cdhhbdnckdjvh
przynajmniej bedziesz fajna szczupla laska a nie tak jak te inne tluste kury domowe z Kafe

Gość obodh
Ja mam gorzej ja nic nie dostane na święta i od miesiąca nie jem........................

Gość niewiarygodna 30000
jestem z łodzi skąd jestes może mg ci jakos pomuc moja kol tez rtak miała i moji rodzice dali jej kase pomouc ci jakoś???

Gość gość
tak tylko muwićie zawsze się coś znajdzie do zjedzenia ja nigdy xd ale lol

Gość Gosc Jupla 1234

Czy ci co piszą komentarze typu ''Jak mi sie oddasz''lub ''chce nowa fure bo jestem nieszczesliwa''maja chodz troche serca i wspolczucia czy tylko jesteście tak zdegenerowanym towarzystwem bez ilorazu inteligencji i serca,ze nawet zal wam wspolczuc.Czy wiecie co znaczy głód...widac ze nie,ale skoro jeszcze tego uczucia nie zaznaliscie to na was przyjdzie kolej.Bo ten co ma wszystko moze szybko stracic a ten co nie ma nic moze tylko miec lepiej.Dlatego tez bezduszne ochydne świnie,powstrzymajcie sie od komentarzy jak nie macoe nic do powiedzenia...

Gość Er licealista

Przykro mi moja mama ostatniego dostaje pieniądze staje na rzęsach żebym miał co jeść a sama nie je , też jestem głodny . Wszystko co miała cenne sprzedała 😭 ciągle mówi jeszcze troszkę musimy przeczymać . Os nikogo nie chce pieniędzy pożyczyć bo boi się że nie będzie miała z czego oddać . Jak popłaci wszystkie rachunki .