Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 9-latki

córka ma włosy na nogach

Polecane posty

Gość ja wspolczuje ale nie potepiam
wiem, ze dzieciaki potrafia byc strasznie okrutne w tym wieku... 9 lat to strasznie wczesnie, no ale jak ma przez to dzieciak wpadac w kompleksy, to niech depiluje nogi ;) moze sprobuj z nia isc na wosk, albo kupcie sobie depilator z jakas nakladka chlodzaca, to efekt bedzie na dluzej? ja sama zaczelam golic pachy gdzies tak w wieku 10-11 lat, bo po prostu wlochy wystajace spod koszulki byly dla mnie obrzydliwe, a wyroslam na (chyba) normalnego czlowieka, wiec przestancie gadac ze dzieciakowi matka psuje psychike...

Gość kwestia dobrego podejscia i ci
Hmmmm. Moja córcia ma 7lat włosy czarne i długie na nogach ale ja z moim dzieckiem rozmawiam. I kiedy depiluje swoje nogi i Zuzia pyta czemu to robie zawsze jej odpowiadam że to przez to ze się ze mnie smiali a ja nie posluchalam mamy i zaczelam golić nogi choc mama mnie ostrzegala. Teraz musze depilowac zaznaczam depilowac nie golic co tydzień bo tak szybko rosną. A gdyby posłuchała mamy mialabym troszke włosków które dziś by mi nie przeszkadzaly i nie przezywalabym bulu. I moja córcia widzi to i stwierdza ze pomimo się śmieją z niej ona wola nie miec takich problemów jak dorośnie i co lepsze tlumaczy to koleżankom w bardzo drastyczny sposób i od miesiąca nie ma tematu przestraszyly się i same stwierdziły ze nigdy nie będą golic nóg.