Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suzi izus

witam staramy się z męzem o dziecko juz pół roku. Ostatnią

Polecane posty

Gość suzi izus

miesiączkę niałam 6 września dziś jest 6 paźdz. a ja jej nie mam z czego się ogromnie ciesze bo cykle mam regularne co 23 dni. Tylko od paru dni nie mam ochoty na seks juz tydzien sie nie kochaliśmy i bardzo boli mnie brzuch. Nie jajniki tylko tak to boli jakby macica się kurczyła czy cos w tym stylu, czy moje objawy mogą świadczyć o ciąży. Czy ktoś miał podobnie bardzo proszę o odpowiedz, pozdrawiam

odpowiedz jest jedna i prosta: do apteki po test :) my nie wrózki z tych objawów nic ci nie powiemy oprócz tego że owszem możliwa jest ciąża :) a co do seksu to hmmm na początku ciąży większości kobiet właśnie baaaardzo się chce seksu :)

Gość suzi izus
mami82 dzieki za odpowiedz po test nie pojde. Wole poczekac aha no a jesli byłabym w ciązy to kiedy do ginekologa pierwszy raz ??? jak to było u ciebie

Cykle co 23 dni sa nieprawidlowe bo za krotkie. Mysle ze powinnas isc do lekarza najpierw sobie cykl wyregulowac.

Gość suzi izus
jagoda dzieki za odp ale wszystko z moimi cyklami jest jak najbardziej w porządku

cykl 23 dni może być prawidłowy jeśli jest tak zawsze :) a co do tego kiedy wizyta pierwsza to hmmm różnie zalecają ale najsensowniej według mnie tak około 7 tygodnia ciąży (licząc od ostatniej@) a test warto zrobić bo lekarz i tak jak do niego pójdziesz spyta czy robiłaś i jaki wynik :P

Gość suzi izus
w sumie masz racje z tym testem ale raz juz robiłam i nic mi nie wyszło moze os zrobiłam zle a moze test był wadliwy nie wiem ale 15 zł w błoto

test powinien być z pierwszego moczu z rana a co do tego że kasa w błoto owszem zdarza się ale lepiej w błoto niż żyć w słodkiej nieświadomości że jest dzidzia a co do testów odradzam pink testa mnie skłamał kilka razy :)

Gość suzi izus
ja juz nie pamietam jaki miałam ale może lepiej kupie ten test jak mówicie, tylko dopiero jutro jak pojde do pracy bo dziś jeszcze choruje. Wszystko było by ok gdyby nie ten ból brzucha zastanawia mnie to bardzo......

Gość suzi izus
a moze to macica sie rozpulchnia?? nie wiem co z tym brzuchem najlepiej pojade do mojego gina i sie wszysto wyjaśni

Gość ciezarowkaa25
23 dni to za krótki cykl i owu możesz miec w dziwnym dniu i potem za mało czasu na zagnieźdzenie sie - za krótką którąś faze cyklu - kiedyś o tym czytałam - ale mam nadzieje ze ci się udało !!! powodzenia

Gość suzi izus
dzieki za odpowiedzi ;)