Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bedewazyla49kilo

z 74 kilo na 49-53:) od 6 X 2010

Polecane posty

Hej kobietki:) U mnie dziś 79,8kg wiec jest 7 z przodu:D hhhhhhhuuuuuuurrrrrrraaaaaaaa:D wiem wiem to woda ale sie ciesze:) Na śniadanko zjadłam kromke razowego pieczywa z białym serkiem ze szczypiorkiem + 2 wafle ryżowe+ brzoskwinia i zaraz wypije zielona herbate. Miłego dnia:)

Gość unga
Dziewczyny, może obliczcie sobie wasza całkowitą przemiane materii i odejmijcie od tego 1000 kcal, w ten sposob ustala sie na poczatek zapotrzebowanie energetyczne w diecie:)

heeej, gratuluje ci listopadowa, idziesz jak burza :D:) Ja tez musze sie pochwalic dzis wchodze na wage a tam 54/55 :D czyli moge przyjac ze 54,5. niesmaowite wczoraj bylo 55,5 czyli kilo zlecialo, woda cyz nie woda, nawte jesli woda to dobrze ;) W takim razie zostalo mi jeszcze 1,5 kg do celu, potem zastanowie sie czy dobic do 50 :) dzis znowu wcinam nestle fitness z rodzynkami:P mmmm

hej Dziewuszki! no Listopadowa..gratulacje! tak mnie zmotywowalas ze bede Cie gonic:) taki wyscig ahhaha:) ja dzis stanelam na wadze w ubraniach (dlugie spodnie i bluza) i po sniadaniu (musli z jogo) i waga byla taka jak wczoraj sprzed sniadania i w bieliznie wiec na bank sie spadlo:) hihihi jedyne co to to, ze wazylam sie dzis na innej wadze ale tez elektonicznej wiec we wtorek bedzie wazenie mam nadzieje z usmiechem na twarzy:) a teraz upijam sie staropolanka:)

Cześć! Mogę się przyłączyć? Pisałam juz na innych topicach ale one raczej umieraja i nie do kogo pisać, a pisanie po prostu w przestrzeń jest... dziwne. Mam problem, bo nie mogę się uwolnić od wagi 59 kg. Tak jakby zabrakło mi nagle motywacji... Spójrzcie na stopkę, jak dawno osiągnęłam tę wagę... :(

Z tym odchudzanie to jest tak... Schudłam troszkę (ogólnie jaieś 15 kg ale to było dawno) a teraz jakoś nie moge się zmotywować, żeby coś dalej ruszyć. Zaczynam dietę, a później np. mój chłopak proponuje jakąś pizzę i myślę... EEE nie jest tak źle ze mną więc mogę sobie pozwolić... I tak kończy się moja dieta... Chcę być chudsza ale brakuje mi motywacji..

mam to samo, ciagle sobie tlumacze ze mam malo do celu i ze w sumie juz wyg;ladam dobrze wiec czemu mam sobie odmawiac tez przyjemnosci? Ale takie myslenie jest zle bo takim sposobem nigdy celu swojego nie osiągne. Musisz sie zmotywowac i przestac sobie pozwalac na rozne pokusy, chyba ze nie chcesz juz chudnac.

czesc dziewczyny :) nie pisałam przez cały dzien bo nie miałam czasu...:) i z dietka tez dzis srednio było...:( ale dam rade:) dzis troche weglowodanów zjadłam....ale byle do poniedziałku bo w tygodniu najlepiej mi sie dietkuje:)

wogóle to musze sie pochwalic że jutro mam pierwsza rocznice ślubu i dostałam od meżusia (już dziś) kuferek na biżuterie z biżuteria w środku....:) normalnie jest sliczna:) dostałam 4 komplety biżuteri czyli łancuszki , kolczyki, branzoletki X 4 i do tego osobno kilka par kolczyków...:) kochany jest:) a jutro udeżamy na kolacje i do kina na horror 3D " pirania" nie moge sie doczekac:) ale jestem chwalipieta co???????:)

listopadowa to gratulacje :) pewnie piekny prezent, ja w styczniu 30 mam 1 rocznice zareczyn, choc osobiscie uwazam ze tego nie powinno sie liczyc tylko robic wesele, ale niestety wesele dopiero za 2 lata, moze mniej to moze jakis prezent dostane hehe :D Dzis ogladalam mam talent i foremniakowa miala piekne kolczyki takie male drobniutkie zakladam ze diamenty bo sie slicznie blyszczaly, powiedzialam mojemu ze takie chce powiedzial ze sie zobaczy:D ah kurcze wiem ze takie kosztuja pare tysiecy ale urok maja niesamowity i zakochalam sie w nich. dzis znow bezgrzesznie ide spac, masakra sama w to nie wierze co sie dzieje ze mna :D Moj powiedzial mi dzis ze mam juz nie chudnac bo juz nie ma nawet za co złapać :D haha, no dobra to jeszcze tylko to poltora kilo, musze co nieco na zime zostawic : P

Kurczę, mam straszną ochotę na ten rosół... Taki prawdziwy, jak u mamy... Niestety, prawdopodobnie będę musiała się zadowolić zupką z torebki... :P

Gość ulaulaula
Cześć. Mogę się przyłączyć? mam 164 cm i aż....67 kg. W poprzednie wakacje było 59. A chce tak 53 kg (jak w liceum, dawno temu...). Jak popatrzyłam, że się nie zapinam w spodniach to ..ło matko". Ja stosuje mż - ale raczej dość drastycznie no i będę ćwiczyć. Kupiłam już rowerek treningowy i może brzuszki... Choć z ćwiczeniami u mnie krucho, bo mi się nie chce... A jeszcze mam prace siedzącą, więc to też robi swoje. No i często upadam na duchu, i rezygnuje, zwłaszcza gdy gotuje obiad w niedziele, albo gdzieś ide. Mama nadzieje, ze mi się uda... A i jak sie robi stopkę?

Witam dziewczynki:) Jeśli mogę to dołączam się do Was. W tamtym roku ważyłam już -aż 89kg ;/ Przy wzroście 170cm. Aktualnie ważę 77kg, a moim celem jest 65-68kg- czyli gdzieś jeszcze ok 10 kg mi zostało. Wszystkim życzę powodzenia...sobie również:)

czesc dziewczyny:) Ja sie przyznam ze wczoraj odpusciłam diete i to nieźle pogrzeszyłam ale to przez ta rocznice....meżuś mnie rozpieszczał:) dziś też bedzie średnio dietkowo bo zaraz wyjeżdżam na pogrzeb babci męża ale od jutra znów ładnie z wami dietkuje i pewnie bede od nowa startowała z waga 82kg bo po tych dniach mi na pewno cos przybedzie ale dam rade a i wogóle meżus od jutra zaczyna ze mna dietke bo razem strasznie sie zapuścilismy a razem nam bedzie dużo łatwiej:) a tak na marginesie to chyba waga mi sie popsuła:( ale kupie jeszcze dzis nowe baterie choc wymieniałam 2 dni temu ale może jakies felerne były i zobacze czy bedzie działala. a i witam nowe dziewczyny:*

No ja musze sie pochwalić ze minal tydzien..a 2 kg za mną:) jeszcze kolejne 2 kg i bedzie 7777777 na wadze:) niestety jest jeszcze cien szansy ze jest inaczej z waga (tylko nie wiem czy na korzysc) bo sie wazylam na nie swojej ale tez elektronicznej - jutro to zweryfikuje! poki co jestem pelna zapalu..wszedzie jedzenie i wode nosze z soba ( w pojemniczku marchewki pomidor i kanapka z ogorkiem) zeby nie ulec pokusom:) wszystkim sie pochwalilam ze sie odchudzam wiec musze wyjsc z twarza:) to zdaje egzamin!!! a teraz uciekam na jakies wygibasy na dywanie:) jutro bedzie bardziej restrykcyjnie:) a jak u Was Dziewczynki?:)

Hej dziewczyny, jak wszystkie to wszystkie :) Ja wczoraj niby tez nagrzeszylam jadlam normalne tosty, dzis niby ok ale zjadlam 5 mini pasztecikow wciescie ;d w ramach kolacji i wypijam piwo bo spotkalam sie z kolezanka w pubie na plotki :P ona tez na diecie wiec obie grzesyzlysmy hehe, ale powiem wam ze 2 kg i koniec, zaczynam sie robic koscista :O okropnie mi kosci zaczynaja wychodzic i robie sie nie szczupla a chuda a mnie nigdy sie taka figura nie podobala. moj facet tez juz zaczyna narzekac wiec tylko 2 kg i koniec :) Witam nowe dziewczyny, im wiecej tym raźniej i milej. Listopadowa bierz sie w garsc i dietkuj :P hehe

Cześć, Dziewczyny :) U mnie dieta trwa... Jest ok. Moje śniadanie dzisiaj jest ogromne. 2x gorący kubek (jestem uzależniona, tak, wiem, że to niezdrowe) i 250 g mango: ok. 320 kcal :)

ja dzis po platkach zmlekie, 2 malych kanapeczek jedna z serkiem bialym i pomidorem druga z szynka i ogorkiem, obiadek- zraz w sosie warzywnym i buraczki i puszka miridny, i wiecej nic. dzis zjem cos jeszcze drobnego, mam zamiar sporo pocwiczyc wieczorem i mysle ze bedzie dobrze b o ostatnio ani czasu ani ochoty na jaki kolwiek ruch nei mialam, i mam straszna ochote na snickersa.... :O

hejo hejo Kobitki:) u mnie dzisiaj kolejny dzien spoko:) sniadanie - pol twarogu chudego, pol jogurtu naturalnego i posypalam to troche crunchy i otrebami bo nie mialo smaku:P 2 sniadanie - jablko i niestety banan obiad - piers gotowana i talerz salatki z pekinskiej, czosnku i 2 jaj gotowanych kurde i jestem do tej pory syta..chyba powinnam jesc mniej salatki bo czuje sie strasznie pelna a to mnie wkurza:/ wiem to zgubne bo glod tez nie jest dobry...ale tak mi to ryje psyche ze nie czuje glodu ze az sobie wlasnie musze zapisywac co zjadlam zeby uwierzyc ze w stosunku do tego co kiedys to naprawde niewiele. Tylko ta waga tak malo spada...echh ale trzeba swoje odczekac... smialo moge podsumowac pierwszy tydzien 0 SLODYCZY (CZASEM MIOD DO HERBATY), 0 ziemniakow, makaronow i ryzu! okazjonalnie chlebek zytni:) a za to duzo warzyw, owocow, bialka i wody :) EXTRA pozdrawiam i trzymam kciuki PRZED NAMI KOLEJNY TYDZIEN:) warzywno-owocowo-bialkowy:)

hejo hejo Kobitki:) u mnie dzisiaj kolejny dzien spoko:) sniadanie - pol twarogu chudego, pol jogurtu naturalnego i posypalam to troche crunchy i otrebami bo nie mialo smaku:P 2 sniadanie - jablko i niestety banan obiad - piers gotowana i talerz salatki z pekinskiej, czosnku i 2 jaj gotowanych kurde i jestem do tej pory syta..chyba powinnam jesc mniej salatki bo czuje sie strasznie pelna a to mnie wkurza:/ wiem to zgubne bo glod tez nie jest dobry...ale tak mi to ryje psyche ze nie czuje glodu ze az sobie wlasnie musze zapisywac co zjadlam zeby uwierzyc ze w stosunku do tego co kiedys to naprawde niewiele. Tylko ta waga tak malo spada...echh ale trzeba swoje odczekac... smialo moge podsumowac pierwszy tydzien 0 SLODYCZY (CZASEM MIOD DO HERBATY), 0 ziemniakow, makaronow i ryzu! okazjonalnie chlebek zytni:) a za to duzo warzyw, owocow, bialka i wody :) EXTRA pozdrawiam i trzymam kciuki PRZED NAMI KOLEJNY TYDZIEN:) warzywno-owocowo-bialkowy:)

u mnie jakos leci...schudlam 2 kg potem przybylam 1kg bo bylam dlugo na wyjezdzie i jadlo sie kanapki..ech ale teraz znow walka..juz 1,5 tyg bez slodkiego:)