Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uvi

Dac mu szanse... czy nie?

Polecane posty

Gość Uvi

Mimo, ze jestem po 30, bylam tylko w 2 zwiazkach. W obu zostalam zdradzona i nie umiem zaufac, nie umiem tez - jak mi sie wydaje z tego powodu - pokochac. Od 4 lat jestem sama, z poczatku nawet kogos szukalam (3,5 roku temu), ale zauwazylam, ze nic do nikogo nie czuje i ze tak naprawde dobrze mi samej. Od 3lat znam pewnego mezczyzne. Mimo, ze od poczatku dawalam mu do zrozumienia ze nic z tego nie bedzie,on zabiega o mnie. Zmienil nawet prace zeby sie przeprowadzic do mojego miasta. Lubie go jako kolege, moze nawet przyjaciela, uwazam, ze ma dobre serce, jest b. atrakcyjny - ale nie kocham go. Odbylismy juz niezliczona ilosc rozmow na ten temat - on argumentuje, ze zawsze w zwiazku jedna osoba kocha mocniej (???), ze mu to nie przeszkadza, ze prosi tylko zebym sprobowala, ze zrozumie, jesli potem zechce odejsc, tylko zebym dala mu szanse. Ja sie boje, ale nie umiem sprecyzowac, czego. Moze nie chce stracic dobrego kolegi, moze nie chce go zranic. Dodam, ze przez caly ten czas nikogo nie szukalam, z nikim sie nie umawialam, nie mialam ochoty... Sprobowac? Ma to sens?

Gość kura i kogut
jeśli nie będziesz mogła dać mu sexu to nie wchodż w to:( wcześniej czy później będzie tego chciał.

Gość odpowiem..........
ja myślę że zwyczajnie boisz się że znowu zostaniesz zdradzona ...że nie potrafisz zaufać komuś tak do końca ale skoro facet zabiega o Ciebie od 3 lat ...jest dla Ciebie kimś bliskim i nigdy się na nim nie zawiodłaś to czemu masz nie spróbować z nim być najwyżej Wam nie wyjdzie ...ale pomyśl że być może tracisz w życiu coś cennego...czasem doceniamy dopiero coś jak to tracimy a on może w końcu przestać zabiegać bo będzie chciał ułożyć sobie życie

Gość tosiekmaly
próbuj moj walczył 4 lata bo ja w odróżnieniu od Ciebie szukalam ale jakiego ideału i zaliczyłam tyle dziwnych związków ze bez komentarza a dzisiaj jestem bardzo szczesliwa bo wiem ze ten facet zrobilby dla mnie wszystko i sama z czasem pokochalam

Gość Sabrinkowaaaa
tez zostalam zdradzona wiem co czujesz :(

Gość Uvi
Ja chyba (?) sie po prostu boje, bo z gory zakladam, ze nam nie wyjdzie, a jak nie wyjdzie, to zupelnie stracimy ze soba kontakt...

Gość kura i kogut
ja bym spróbowała gdybym nie miała właśnie problemu z sexem:( mam jakąś blokadę. Ale jak ty nie masz to wejdż w to:)

Gość Uvi
Mysle, ze nie - mam blokade poniewaz boje sie: - ze nam nie wyjdzie - ze go skrzywdze - ze on mnie skrzywdzi Poza tym jakies dziwne dla mnie jest bycie z kims kogo nie kocham... i jeszcze ta sytuacja, ze ja go nie kocham, a on o tym wie i to akceptuje... :(

Gość kura i kogut
liczy na to ,że jednak kiedyś zmienisz do niego nastawienie-pytanie tylko kiedy:) i czy on ma świadomość tego ,że może to potrwać dłużej niż podświadomie zakłada.

Ja maiałam podobną sytuację. Bałam się zaryzykować.Nie chciałam być skrzywdzona... Nie wiedziałam co z tego wyjdzie, a teraz jestem z Nim zaręczona i za nie cały rok wychodzę za mąż. Kiedyś nie sądziłam, że Go pokocham. Teraz to miłość mojego życia. Wierz mi, że warto spróbować!!!

Gość Uvi
Dziekuje Wam za opinie... Czy duzo z Was bylo w podobnym zwiazku?