Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co ja teraz zrobie

Mam 21 lat - staro wyglądam :(((

Polecane posty

Próbowałam wszystkiego z apteki i rossmanow, wydalam setki jak nie tysiace zlotych na kremy ,sera, balsamy i inne badziewie i nic . Nowa fruzyra tez nie pomogla Po prostu staro wyglądam . Zaczelo się na poczatku liceum. Juz wtedy wygladalam na 20 lat , teraz daja mi 30 ! Z kazdym dniem czuje sie coraz gorzej :(

Gość leonskii
a co jest nie tak? taka twarz czy skóra? czy zmarszczki? a moze nadwaga?

Nadwaga nie - jestem chuda Wydaje mi sie, ze taka twarz jak patrze na siebie w lustrze widze opadajace brwi , kąciki ust... jakbym wiecznie byla smutna i obrazona...:o nie wiem co mam z tym zrobic :/

Gość mam taka kuzynke
moze gimnastyka twarzy:? wpisz sobie w google. moze wzmocni mięsnie twarzy i nie bedą usta opadały:) nie załamuj sie! wiele mozesz zrobic! a jaki masz kolor włosów? moze np chodzisz na solare? i skóra sie starzeje?

Gość ZlePodejscieIPrzyzwyczajen
ciesz sie chłopie, ja mam 21 lat i do tej pory potrafią mnie zapytać o dowód a kobiety maja mnie za jakiegoś gnoja

Gość ZlePodejscieIPrzyzwyczajen
aa to widze, ze ty jestes kobita hehe no to faktycznie masz chujnie :D w kazdym razie, moja była miała 24 a wyglądała na 30 :) chujowo... z kolei kiedys mialem cudowną przygode z pewna kobietą, która miała 29 lat a miala twarz dosłownie 22 latki, cudowna skóra mmm nadal ją kocham :)

mam taka kuzynke - brunetką jestem , na solarium nigdy w zyciu nie bylam , blady człowiek ze mnie :) na skore nie narzekam tylko na usta i oczy...to one mnie postarzaja...

Gość kokkolina
Może przyjrzyj sie lepiej swojemu kolorytowi, określ, czy jesteś zimą, wiosną, czy czym innym, i dobierz sobie lepiej kolory ubrań oraz makijażu. Poza tym może byłoby dobrze rozjaśnic włosy, jasniejsze włosy zwykle dodają twarzy zycia, tylko musi tez byc dobrze dobrany kolor.

Gość bfn kdmjsihsy
mila jak zawsze ty wygladasz jak ruska przekupa:D

Gość mam taka kuzynke
moze rozjaśnij nieco włosy. ciemny kolor postarza, wyostrza rysy. zrób dobra korekcje kształtu brwi by nie opadały. lepiej by brew szła wysoko a nie taka zagięta w dół nisko;) nie wiem czy wiesz o co mi chodzi:D no i gimnastyka twarzy. a moze grzywka? :) grzywki odmładzają. no i ciuchy tez noś takie odpowiednie dla wieku. a jak jestes bardzo chuda to moze 2-3 kg przytyj, moze twarz nabierze nieco tłuszczyku i bedzie wygladała młodziej:)

Gość oooo racja
Jeslli jestes naprawde chudzielcem przytyj :) bo inaczej sama skora i kosci , pod skora nie ma tluszczyku i wygladasz an wysuszoną ... brwi wyreguluj od nowa, albo makijaz permanentny a usta mozna podniesc u lekarza - tzn wstrzyknąc wypelniacz jesli cie takie zabiegi interesuja :)

Gość olokaosa
genetyka kurva :D na chooj wymyślacie sposoby z doopy, jak ktośmazapisane w genach to nic nie pomoże niektóre młodo wyglądają a nie stosują nic oprócz kremu bambino i co ?

Gość Uvi
Jesli nie masz zmarszczek, to sie nie martw :) to nie musi sie poglebiac :) mi od 14 roku zycia dawali 20 lat... ale dawali mi je do 27 roku zycia ;)

Gość nie oszukujcie sie
Jedna wyglada na nastolatke inne na stara babe . Zadne grzywki solaria nie pomoga i tyle.

Gość za mało seksu i masturbacji !

Gość to masz lepiej
ja mimo 28 lat wygladam na 20 latka :O i chca dowodu jak kupuje alko albo fajki :O

kurcze w zeszłym tygodniu byłam z bratem kupować garnitur, a sprzedawca wypalił do niego " dobrze że z mamą przyszedłeś bo doradzi w razie wątpliwości " brat ma 22 lata załamka

Gość pewnie jesteś solarówką
wszystkie znajome po chodzeniu na solarium wyglądają teraz jak stare lampucary z twarzy ;/

Gość To ja na odwrót
Mam 20 lat, dają mi 15, w porywach 17 jeśli mam mocno pomalowane oczy. Teraz bardzo mi to przeszkadza, ale za parę lat pewnie to uznam za zaletę. Ale u nas to rodzinne. Tata ma 44 lata, mało kto daje mu więcej niż 35.

Gość gość
ja tez tak mam . figura marzenie każdej kobiety wielki cyc '' d'' , 55 kg , 167cm a twarz ? szkoda gadać , nie żeby była brzydka przeciętna ale wory od urodzenia pod oczami z dwoma wzdłuż zmarchami i tak jakby inne dwie zmarchy łamiace twarz na pół w pionie , tragedia ja nie moge patrzeć na swój ryj mało tego górnych zębów nie widać nawet przy usmiechu

Gość gość
ja mam odwrotnie mam 30 lat a dają mi 20 więc nadal muszę umawiać się z gimnazjalistkami bo studentki wolą spotykać się ze starzej wyglądającymi

Gość gość
za duzo roochania było widac

Gość gość
Jak miałam 20 lat ludzie dawali mi 15/16, góra 18. A potem coś zaczęło się we mnie zmieniać i zaczęłam już wyglądać na swoje lata. Dziś mam 24 lata i szczery kolega stwierdził, że wyglądam właśnie na tyle albo nawet na jakieś 2 lata więcej. A łudziłam się, że zawsze będę wyglądać na tę +/- 5 lat młodszą, jednak nic z tego...

Gość gość
Wy narzekanie a ja facet 50 lat od paru lat tak się sypie teraz wyglądam na 60 na twarzy głębokie bruzdy a sex to już parę lat temu padłem mają żona o 4 lata młodsza a wygląda jak 20 lat mlodsza widzę jak z miesiąca na miesiąc się starzeje żona już 3 lata że mną nie śpi i powiedziała że już koniec jestem dla niej za słaby z moim wyglądem nie mam szans już na inną myślę że teraz będzie coraz gorzej,

Gość gość
Do autorki postu,nie pomogą kremy,ćwiczenia itp Niestety,bede brutalnie szczera.Tak samo tak zwany "zdrowy styl zycia" Wine ponoszą geny a z naturą nie wygrasz,chyba ze sztucznie zaingerujesz w organizm.Mam tu na mysli zabiegi medycyny estetycznej.Przykro mi ale pozostają ci zabiegu i kosmetyczki albo co gorsza interwencja chirurga :( Słuchaj na pewno az tak staro wygladasz? 21 lat to młody wiek,ja mając tyle wyglądałam na 16.Obecnie mam 33 i dostaje 20 :D Wczoraj przezyłam nawet upokorzenie w sklepie gdy kupowałam alkohol,usłyszałam: Niepełnoletnim nie sprzedajemy,prosze pokazac dowód.Chodzi mi o to,ze wyglad to zasluga genów.Słuchaj moze wrzuc swoje foto?Może koloryzujesz i nie jest az tak zle

Gość gość
do 5:36 jasne a nie dają ci przypadkiem 12lat? i nie pieprz że upokorzenie, nawet jeśli taka sytuacja miała miejsce w co wątpię to piałaś z zachwytu, że aż tu się musisz chwalić, ale uwierz nie ma czym. kobieta powinna być kobieca i elegancka a nie być mylona z niedojrzala dziewucha także naprawdę nie ma się czym chwalić. żałosne są stare 30łatki wymyślające że ktoś je myli z nastolatkami, takie dzidzie piernik co to się z wiekiem nie mogą pogodzić