Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co ja teraz zrobie

Mam 21 lat - staro wyglądam :(((

Polecane posty

Gość Treety
No wlasnie.. Tutaj widze jest wiecej chwalacych sie, niz zalacych. Ktos szuka porady jak moze sie odmlodzic, a Wy w odpowiedzi chwalicie sie, jak mlodo wygladacie. Super. Na pewno ją to po pierwsze nie interesuje, a po drugie nie pomaga w kompleksie, wrecz doluje. Gratuluje Wam mlodego wygladu, teraz wracajcie do piaskownicy, pewnie nikt Was wsrod dzieci nie odrozni. Na pewno nie intelektem. Do autorki postu: Najlepiej poszukaj rady u dobrego lekarza medycyny estetycznej. Postaraj sie zwiekszyc aktywnosc fizyczna, korzystaj z sauny, unikaj slonca, duzo sie usmiechaj i POLUB SIEBIE. Dla pocieszenia powiem, ze tez zauwazam juz zmarszczki, a co za tym idzie - coraz wieksze zainteresowanie mezczyzn. Moze to jednak prawda, ze kobieta jak wino :)

Trzeba rzucić fajki, alkohol, zacząć ćwiczyć i zmienić dietę. Ciężka sprawa. nigdy nie miałem w tym więcej niż 50% skuteczności.

Gość gość
Ja polecam raz na jakiś czas wykonywać zabiegi rewitalizujące cerę. Sama mam podobną przypadłość i regularnie odwiedzam gabinet dr Szczepańskiej w Mielcu. Bardzo ją polecam - pani doktor ma duże doświadczenie i po zabiegach widzę dużą różnicę w wyglądzie cery.

Gość gość
Nie wiem jaki masz budżet. Na kosmetyczkę na bank Cię stać, może zmiana kształtu brwi coś da? Zbyt cienkie/zbyt grube zawsze postarzają, no i kształt. Opadajace usta można skorygować u lekarza medycyny estetycznej, zacznij oszczędzać to za kilka miesięcy sobie fundniesz. Włosy. Jakie masz wlosy? Z reguły ciemne postarzają, ale nie szlabym w jaśniejsze jeśli to nie Twój typ urody, lepiej wyglądać starzej, a ladniej niż jak trochę młodszy pasztet. Jaka masz długość włosów? Krótkie/średnie włosy dodają lat młodym dziewczynom, długie je odmładzają. Zapuść włosy i koryguj opadająca powiekę cieniami. Jest dużo tutoriali na ten temat na yt